Çatlatma iğnesi sonrası

Asyemur33

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2022
21
2
23
26 EKİM de çatlatma iğnesi vurdum. Ve yaptirdigimdan beridir kasiklarimda ara ara ağrı oluyordu ve şişme, goguslerimde ağrı, belim vs. fakat şuanda kasıklarımda batmalar üst bacaklarımdan dizlerime kadar uzanan ağrı sırtım belim ağrıyor halsizim ve birkaç gündür çok afedersiniz beyaz akıntım var adetime tam bir hafta kaldi gebe olma ihtimalim var mi veya böyle olup gebe kalan oldu mu? Lütfen güzel haberler verinde güzel haber duyalım:) isteyen herkese versin Rabb'im

Pcos yumurta tembelliğimi oluyor ? Bugün farklı bir doktora gittim o da tembellik olmadığını sadece insülin testime bakmak istediğini söyledi o da yüksek çıktı yarın ne ilaç vericek bilmiyorum
Benim yumurtaliklarim tembelmis bana oyle soylemisti doktor. Bende insülin icin bir hap kullaniyorum glifor ismi doktor verdi. Hap sayesinde kendimde dikkat ederek kiloda veriyorum

Benim yumurtaliklarim tembelmis bana oyle soylemisti doktor. Bende insülin icin bir hap kullaniyorum glifor ismi doktor verdi. Hap sayesinde kendimde dikkat ederek kiloda veriyorum
Benimde insülin direncim 2,99 çıktı bugünden itibaren 3 ay metformin kullanıcam bunu kullanırken hamile kalabilirsin dedi inşallah dediği gibi olur sizin insülin direnciniz kaç çıktı

Benimde insülin direncim 2,99 çıktı bugünden itibaren 3 ay metformin kullanıcam bunu kullanırken hamile kalabilirsin dedi inşallah dediği gibi olur sizin insülin direnciniz kaç çıktı
Benim doktorum hic insülin direncime bakmadi direkt hapi verdi o yuzden bilmiyordum. Evet siz zayifmissiniz ben 165 78 kgdayim benim baya kilo vermem lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…