Yazmayi unutmusum eve pko hastasiyim bendeNeden 6 ay kullanmanız gerekiyormuş tembellik veya pcos vs mi var bende çok hafif yumurta tembelliği varmış ama şu kadar süre klomen kullanman gerek vs demedi kaç ayda geçecek onuda bilmiyorum özellikle başka ilaçta vermedi
Maalesef olmadı 16. Günümde âdet oldumSu an tam olarak anlattığın şeyleri yaşıyorum sonucunuz ne oldu acaba☺❤
Sizinki ne oldu inşallah hayırlı haberler almişsinizdirSu an tam olarak anlattığın şeyleri yaşıyorum sonucunuz ne oldu acaba☺❤
Maalesef canim afet oldum bendeSizinki ne oldu inşallah hayırlı haberler almişsinizdir
Pcos yumurta tembelliğimi oluyor ? Bugün farklı bir doktora gittim o da tembellik olmadığını sadece insülin testime bakmak istediğini söyledi o da yüksek çıktı yarın ne ilaç vericek bilmiyorumYazmayi unutmusum eve pko hastasiyim bende
Benim yumurtaliklarim tembelmis bana oyle soylemisti doktor. Bende insülin icin bir hap kullaniyorum glifor ismi doktor verdi. Hap sayesinde kendimde dikkat ederek kiloda veriyorumPcos yumurta tembelliğimi oluyor ? Bugün farklı bir doktora gittim o da tembellik olmadığını sadece insülin testime bakmak istediğini söyledi o da yüksek çıktı yarın ne ilaç vericek bilmiyorum
Benimde insülin direncim 2,99 çıktı bugünden itibaren 3 ay metformin kullanıcam bunu kullanırken hamile kalabilirsin dedi inşallah dediği gibi olurBenim yumurtaliklarim tembelmis bana oyle soylemisti doktor. Bende insülin icin bir hap kullaniyorum glifor ismi doktor verdi. Hap sayesinde kendimde dikkat ederek kiloda veriyorum
Benim boyum 1.68 kilom 58 aşırı bir kilomda yok nasıl böyle oluyor anlamıyorumBenim yumurtaliklarim tembelmis bana oyle soylemisti doktor. Bende insülin icin bir hap kullaniyorum glifor ismi doktor verdi. Hap sayesinde kendimde dikkat ederek kiloda veriyorum
Benim doktorum hic insülin direncime bakmadi direkt hapi verdi o yuzden bilmiyordum. Evet siz zayifmissiniz ben 165 78 kgdayim benim baya kilo vermem lazimBenimde insülin direncim 2,99 çıktı bugünden itibaren 3 ay metformin kullanıcam bunu kullanırken hamile kalabilirsin dedi inşallah dediği gibi olursizin insülin direnciniz kaç çıktı