Çatlatma iğnesi sonrası

Asyemur33

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2022
21
2
23
26 EKİM de çatlatma iğnesi vurdum. Ve yaptirdigimdan beridir kasiklarimda ara ara ağrı oluyordu ve şişme, goguslerimde ağrı, belim vs. fakat şuanda kasıklarımda batmalar üst bacaklarımdan dizlerime kadar uzanan ağrı sırtım belim ağrıyor halsizim ve birkaç gündür çok afedersiniz beyaz akıntım var adetime tam bir hafta kaldi gebe olma ihtimalim var mi veya böyle olup gebe kalan oldu mu? Lütfen güzel haberler verinde güzel haber duyalım:) isteyen herkese versin Rabb'im

Rabbim guzel haberler aldirsin tez zamanda. Yeni ogrendim bende ve sadece adet olucak gibi agri ve beyaz akinti vardi.

Bende bu sabah iğne oldum inşallah olumlu sonuçlar alırız hepimiz

Rabbim guzel haberler aldirsin tez zamanda. Yeni ogrendim bende ve sadece adet olucak gibi agri ve beyaz akinti vardi.
Merhaba herkese. Ben aranıza yeni katıldım. 9 aylık evliyim. Kistim vardı geçen ay doğum kontrol hapı ve soğan kürü kullandım çok şükür geçti. Bu ay ise letu kullandım ardından yumurta takibi yapıldı 2 yumurtam olgunlaştı çatlatma iğnesi vurdum bugün 10. Günüm kontrolüm vardı doktor bir yumurtamın çatlamadığını söyledi. Sizce hala şansım var mı veya diğer yumurtam çatlar mı? Ve ne zaman test yapmalıyım

Guzel haberler alin insallah. Ignelerle veya letu ile ilgili hic bi bilgim yok malesef. Sadece gununuz gecince test yapmanizi onerebiliril.

Su an tam olarak anlattığın şeyleri yaşıyorum sonucunuz ne oldu acaba☺❤

Merjaba bende ayın 3ünde çatlama iğnesi vuruldum bugün iğnenin 10.günü 2-3 gündür sol kasığımda şiddetli ağrı oluyo birkaç saat sonra geçiyo bugün belimde ağrımaya başladı siz tahlil yaptınız mı ben adet gecikmeden kan vermek istemiyorum hormon testlerinden kollarım mosmor oldu idrar için kaç gün beklemekiyim sizce

Merhaba. Sonucunuz ne oldu acaba gebelik var mi

Hayır maalesef pazar günü hasta oldum zaten kanda 0.100 çıktı bu ayda olmadı umarım siz hamilesinizdir
Bugun kontrolum vardi 2 tane yumurta buyumus femara kullandim ikiside sol tarafta buyumus biri 17 mm biri 15 mm. Catlatma ignrsi vermedi catlar kendliginden dedi bakalim ne olacak. 6 ay bu sekilde femara kullanmami soyledi 6 ay icinde gebelik olusmazsa rahim filmi cekicek sonra asilama dedi bakalim 6 ay içinde gebelik olusacak mi onu gorucez

Neden 6 ay kullanmanız gerekiyormuş tembellik veya pcos vs mi var bende çok hafif yumurta tembelliği varmış ama şu kadar süre klomen kullanman gerek vs demedi kaç ayda geçecek onuda bilmiyorum özellikle başka ilaçta vermedi

Benim de 2 yumurtam vardı 20 mm iğneyide vuruldum ama tutmadı

6 ay sonun hala gebelik olusmazsa rahim filmi cekelim dedi tuplerde tikanma yoksa ona ragmen hala hamile kalamiyorsan asilama deneyelim dedi

Benim de 2 yumurtam vardı 20 mm iğneyide vuruldum ama tutmadı
Herşey nasip gerçekten. Cok yakin arkadasimda bu surecten gecti biz bizi onunda ilk ay bebegi olmadi 2. Ayda oldu. Yani doktor bana senin cocugunun olmamasi icin sebep yok hersey cok normal gözüküyor senden tek istegim kafana takmaman dedi gez dolas eglen kafandan çocuk dusuncesini sil zamana birak dedi biraz zor olsada deneyecegim cunku stres yapmamamiz gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…