• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi sonrası pozitif sonuç mu?

umudumbaki28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2020
249
352
53
31
Bugün iğnemin 11. Günüydü sizce ilaç mı yoksa hamilelik mi?

Eklentiler

• IMG_20201127_222533.webp
    IMG_20201127_222533.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 43
İnsallah vardır 🙏🏻ıkısı de olabılır, ınsalah yarın koyulasma görürsünüz
Sabah namazına kalktım ilk idrar ile yapayım dedim yaptım hiçbir şey çıkmadı. Tek çizgi. Bugün 12. Gün ilaç etkisiydi demek ki. Acaba daha sonra ilaç etkisi gittiği için bthcg yükselir mi?😌

Sabah namazına kalktım ilk idrar ile yapayım dedim yaptım hiçbir şey çıkmadı. Tek çizgi. Bugün 12. Gün ilaç etkisiydi demek ki. Acaba daha sonra ilaç etkisi gittiği için bthcg yükselir mi?😌
Belli olmaz, umudunuzu kaybetmeyin 🙏🏻

Teşekkür ederim. Bir şey daha soracağım. Adetim iğnenin 15. Günümü gelmeli yoksa kendi adet tarihimde mi? Burada okudum iğneden 14. Ya da 15. Günü adet olunuyormuş hamilelik yoksa 😌
canım umudunu kaybetme. 14 gün adet olamalısın öyle biliyorum ama 16da da olan var 18 dede platformlarda gördüm hep

Teşekkür ederim. Bir şey daha soracağım. Adetim iğnenin 15. Günümü gelmeli yoksa kendi adet tarihimde mi? Burada okudum iğneden 14. Ya da 15. Günü adet olunuyormuş hamilelik yoksa 😌
İğneden ötürü değişebiliyor, normalde catlama dan 14 gun sonra gelır ama 11.gün gelen bıle okudum buralarda 17. Gün gelen bıle oluyor

Back
X