Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 14. Gündeyim olmadım halaBen 16. gün oldum şuan adetimin 3. günü
Benimde 14. Gün olmadımBende 14. Gündeyim olmadım hala
Ben 18. Gün tam günümde adet olmustum hatta 14. Gün adet olmadım diye adetim gecikti diye kan vermeye giderken adet olup yoldan döndüm internette 14. Gün adet olunur yazıyor yaMerhabalar çatlatma iğnesinden kaç gün sonra adet oldunuz hanımlar kaç gün beklemeliyim internette 10 ile 14 gün yazıyor ben 13. Günümdeyim eğer hamile değilsem ne zaman olurum tahmini
Yani iğne adet tarihini değiştiriyor mu benim yarın 14. gün ama bat 19 Ekim. Öncesinde mi adet beklemeliyim ona göre doktora gidicem çünkü doktor 5 gün geçerse gel demiştiBen 18. Gün tam günümde adet olmustum hatta 14. Gün adet olmadım diye adetim gecikti diye kan vermeye giderken adet olup yoldan döndüm internette 14. Gün adet olunur yazıyor ya
Bak mesajla ben 30 aralikta adet olmustum iğne vuruldugum tarihi tam hatırlamıyorum ocağın 30 da tekrar adet oldum iğne gününü saymazsam öyle aklımda 18.gun olduğunu çok iyi hatırlıyorum dongum 30 günYani iğne adet tarihini değiştiriyor mu benim yarın 14. gün ama bat 19 Ekim. Öncesinde mi adet beklemeliyim ona göre doktora gidicem çünkü doktor 5 gün geçerse gel demişti
Evet siz gününde olmuşsunuz ama erken olma ihtimali var mı acaba iğneden kaynaklıBak mesajla ben 30 aralikta adet olmustum iğne vuruldugum tarihi tam hatırlamıyorum ocağın 30 da tekrar adet oldum iğne gününü saymazsam öyle aklımda 18.gun olduğunu çok iyi hatırlıyorum dongum 30 gün
Olabilir eğer dongunuz 28 günde bir değilse iğneden sonra 14. Gün adet olabilirsiniz bu da biraz erken adet olmak demekEvet siz gününde olmuşsunuz ama erken olma ihtimali var mı acaba iğneden kaynaklı
Teşekkür ederim bilgileriniz içinOlabilir eğer dongunuz 28 günde bir değilse iğneden sonra 14. Gün adet olabilirsiniz bu da biraz erken adet olmak demek
Rica ederim ama inşallah adet olmazsın hamilesindirTeşekkür ederim bilgileriniz için
Sağ kasığıma kramplar giriyor 3 gündür, adetime de daha var diye biraz umutlanmistim bu ağrıdan ama bu dediğinizi ben ilk defa duydum internette de yazıyormuş 14. günü adet olunur diye. Büyük ihtimal şuan adet ağrısı çekiyorum. Duanız için de teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahRica ederim ama inşallah adet olmazsın hamilesindir
Bugün iğnenin kaçıncı günüSağ kasığıma kramplar giriyor 3 gündür, adetime de daha var diye biraz umutlanmistim bu ağrıdan ama bu dediğinizi ben ilk defa duydum internette de yazıyormuş 14. günü adet olunur diye. Büyük ihtimal şuan adet ağrısı çekiyorum. Duanız için de teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
30 Eylül'de vuruldum iğne günü hariç 13. günBugün iğnenin kaçıncı günü
Yarın test yapsanız belki çıkar30 Eylül'de vuruldum iğne günü hariç 13. gün
Adet olucam büyük ihtimal negatif gormiyim boşuna yapmicamYarın test yapsanız belki çıkar
Sen bilirsin canım hayırlısı olsunAdet olucam büyük ihtimal negatif gormiyim boşuna yapmicam
Teşekkür ederimSen bilirsin canım hayırlısı olsun