çatlatma iğnesi sonrası kontrolüm

havvam87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
229
1
66
İstanbul
arkadaşlarım cuma çatlatma iğnesi oldum,dün yani çarşamba kontrole çağırmıştı gittim,dedi ki doktorum yumurtan çatlamış,progesteron baktırmana gerek yok,progestan hapa da gerek yok,rahim kalınlığın çok iyi dedi.ama bana 6 gündür durmadan ilişki demişti,2 gün dediği saatlerde yaptık,sonra gün aşırı yapıyoruz,çünkü eşim stres oluyo,olmuyo:):)doktora da diyemedim tabi,ama bakalım herşey yolunda olmasını bekliyoruz dedi.bi de pcos lar gebe olunca da düşük çok olabiliyomuş.çok kasık ağrım ve şişkinliğim var,olur dedi normal mi?

canım bende gectım bu yollardan drun 6 gun ılıskı pespese sacmalamıss ınankı.ayrıca pcos lular dusuk yapar yok ole bısey benım 2.gebelıgım 2 gebelıgımdede yumurta takıbı yaptırdım bende pco luyum ve dusuk olmadı ıns olmazda her kadın yapabılır dusuk ıllakı pco lular deıl.ıkıncı gebelıgımde ıgnemı oldum ogun ılıskı oldu bırde 2 gun sonra sonuc hamıleyım.stres yapmayın 2 gunde bır ılıskı en saglıklısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…