• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi sonrası kasık agrisi ve bebek tutunma

annebebekvesaglik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mart 2021
206
75
13
35
Merhaba çatlatma iğnesi sonrası bebek tutunurken agri yapıyor mu 5 martta çatlatma iğnesi yaptırdım. 36. Saati degerlendiremedim 48. Saati degerlendirdim bugun 9 Mart ve kaşık agrim var tutunuyor olabilir mi?
#catlatmaignesi, #bebektutunmasi

4 martta bende çatlatma iğnesi vuruldum ili gündür sağ taraf kasığımda batmalar ve kramp oluyor tutunması için erken olabilir bellide iğnenin etkisi yada yumurtaların çatlaması olabilir
Bende su an halen agri var sizde de devam mi? Ya tek endişem 36. Saati degerlendiremedim 48. Saati degerlendirdim bu konuda bilginiz var mi

Evet ama 48 saatte de olur canınızı sıkmayın inşallah olur. Bende sadece sağda ara ara kasık ağrısı oluyor. Hiç endişe etmeyin inşallah bebişiniz sizinledir.🤲🏻
Amin herkes sağımla kavuşsun yavrusuna insallah bende de agri var sol tarafında, iğne vurulduğundan beri hemde. Güzel hayırlı haberler alırız insallah hepimiz ❤️

bugün çatlatma iğnesi olalı 12. günüm ve erken gebelik testim negatif çıktı. bu şekilde olup sonra pozitife dönen var mı? adetime 3 gün var ama adet belirtileri de başladı sarı renkte de akıntım var

Merhaba çatlatma iğnesi sonrası bebek tutunurken agri yapıyor mu 5 martta çatlatma iğnesi yaptırdım. 36. Saati degerlendiremedim 48. Saati degerlendirdim bugun 9 Mart ve kaşık agrim var tutunuyor olabilir mi?
#catlatmaignesi, #bebektutunmasi
Bende 6 martta asilamami oldum doktor progestan fitil verdi ama benimde çok ağrıyor kasiklarim ben 2.gun önce kan testi yaptırdım negatif ama ağrılarım devam ediyor

bugün çatlatma iğnesi olalı 12. günüm ve erken gebelik testim negatif çıktı. bu şekilde olup sonra pozitife dönen var mı? adetime 3 gün var ama adet belirtileri de başladı sarı renkte de akıntım var
Ayni durum bendede var benimkide negatif ama.pozitife doner inş

Back
X