Doktorum söylüyor yada kasmayın nasıl olursa diyor sonra galiba birazda stresten olmadığını düşünüyor da bakalım Rabbim Nasıl nasip ederse deyip her fırsatı değerlendirmeye çalışacağım inşDoktor ne dediyse öyle yap.
Canım bende doktor ların en iyiyi bildiğiniz farkındayım ama benim eşim 2 gün evde 3 gün görevde yada nöbette bu soruyu sorarken bi zorluk cektigimin farkında olmak zor değil olumlu şeyler yazmak yerini niye bu azarlama tavrı olumlu bakalım dünya ya biraz"doktor 36 saat sonra ilişki sonra gün aşırı dedi"
doktor bu boşa konuşmaz. ki bizlerin bildiği de budur. gün aşırı olması daha iyi. 36 saat önemli bir ayrıntı.
ne azari ya hu ? Işim gucum yok... alemsiniz. Bende bildiklerimi söylemeye çalışıyorum. en doğrusu o. Erkeğe bir gün mühlet verilmeli. Her gün olursa kalitesiz oluyormuş. anlamak istemeyip alinganliga lüzum yok. Selametle.Canım bende doktor ların en iyiyi bildiğiniz farkındayım ama benim eşim 2 gün evde 3 gün görevde yada nöbette bu soruyu sorarken bi zorluk cektigimin farkında olmak zor değil olumlu şeyler yazmak yerini niye bu azarlama tavrı olumlu bakalım dünya ya biraz
Allah â emanet olun iyi bakın kendinize.ne azari ya hu ? Işim gucum yok... alemsiniz. Bende bildiklerimi söylemeye çalışıyorum. en doğrusu o. Erkeğe bir gün mühlet verilmeli. Her gün olursa kalitesiz oluyormuş. anlamak istemeyip alinganliga lüzum yok. Selametle.
Burda gün aşırı yapıp hamile olmayan ama üst üste ilişkiyle hamile olan çok kişi var.Allah â emanet olun iyi bakın kendinize.
Ya durumlar şartlar uygun olsa bide tabi erkeğin bünyesi uygun olsa yapılır ama robot gibi olmuyor olursa da zaman skntisindan üst üste oluyor bizde yani zaten bu konuda çok sinirlerim yıprandım artık kabullendim elimizden birşey gelmiyor şuan dua ediyorum ki hadi salı nöbetten gelecek eşim inş akşamına yada ertesi güne nöbeti yada görevi çıkmaz neler yaşadım ben kaç aylarca Rabbim biliyor ve dediğiniz gibi üst üste olunca kalitesizler artabilir ama yine de boşuna yapılan bişey gibi ifade edilmemeli Rabbim nasip etsin yeter ki dimi 1 sperm yeterBurda gün aşırı yapıp hamile olmayan ama üst üste ilişkiyle hamile olan çok kişi var.
BANA HER GÜN İLİŞKİ DEDİ DRBurda gün aşırı yapıp hamile olmayan ama üst üste ilişkiyle hamile olan çok kişi var.
VAR MI GUZEL GELİŞMELER?Ya durumlar şartlar uygun olsa bide tabi erkeğin bünyesi uygun olsa yapılır ama robot gibi olmuyor olursa da zaman skntisindan üst üste oluyor bizde yani zaten bu konuda çok sinirlerim yıprandım artık kabullendim elimizden birşey gelmiyor şuan dua ediyorum ki hadi salı nöbetten gelecek eşim inş akşamına yada ertesi güne nöbeti yada görevi çıkmaz neler yaşadım ben kaç aylarca Rabbim biliyor ve dediğiniz gibi üst üste olunca kalitesizler artabilir ama yine de boşuna yapılan bişey gibi ifade edilmemeli Rabbim nasip etsin yeter ki dimi 1 sperm yeter
Merhaba konuları okurken rastladım merak ettim ama çatlatma iğnesiyle hamile kalabildiniz miYok canım geçen ay olmadı ara verdim tedavi ye bi kaç ay böyle bakalım neler olacak senin durumlar nasıl şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?