Çatlatma iğnesi sonrası betahcg 62.78

Ne kadar güzel çok sevindim senin adına. Tüp bebek sonrası doğal hamilelik çok duydum.işte herşey beyinde bitiyor maalesef bende farkındayım benden kaynaklı olduğunun kafaya taktıkça tutan da tutmadı ama takma demekle de takılmıyor bende çok isterim rahat olayım test yapmayayım 1 hafta geciksik bekleyeyim :) beynimizi resetlesek herşey güzel olacak

Çok teşekkür ederim inşallah benim için doğru zaman da gelsin

Heyecanla bekliyorum

hahaha o kadar iyi anlıyorum ki.. belki on yılda 200 test yapmışımdır

Kızlar sabah idarar testi yaptım çizgi silikleşmiş iğnelerden olduğu ortaya çıktı yani

hahaha garanticilik içimize işledi
Bu defa öğrendiğimde beklenen ad
Kızlar sabah idarar testi yaptım çizgi silikleşmiş iğnelerden olduğu ortaya çıktı yani
O zaman yeni adet dönemi transfer işlemi başlayacak
Çiğ kabak çekirdeği tüketin transfer sonrası ve Meryem suresi dinleyin.
Hakkınızda hayirlisi olsun.

Merhaba kızlar bugün çatlatma iğnesinin 15.günü adet günüm 11.gün test yapmıştım negatifti pozitife dönüşümüdür bu arada doktor yumurtamın catladıgıı yumurtlamanın gerçekleştiğini söyledi o yüzden eğer yoksa adet olmam lazım sizce ne zmn kan testı yapayım evde yapmaya korkuyorum geçen ay iğnenin 13.günü yani daha test günüm gelmeden adet oldum bunda olmayınca ümitlendim biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…