• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi % 3 tü morfolojimiz..ve hikayem..

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar meraba sakın canınızı sıkmayın benim eşimin son testinde morfoloji ve ileri hareket 0 dı.. ama Allah a şükür doğal yoldan hamileyim Allah ın mucizesi.. kesin tüp bebek diyorlardı... eşim bi kaç vitamin kullandı onların mı faydası oldu bilmiyorum... ama size tavsiyem ilişkiden sonra ayağa kalkmayın ben pek kalkmadım... hangisi fayda sağladı bilmiyom ama Allah ım ol deyince oluyo... şu anda 8 haftalık hamileyim... geçen hafta eşim tekrar eşim test yaptırdı.. sayı 6 milyon.. ileri hareket %15 morfoloji % 12 olmuş... Allah ım hepinize nasip etsin inş...

ed32 darısı başımıza inşallah canım senide gönülden tebrik ediyorum..
eşim bikaç vitamin kullandı demişsin onlar neler yazarmısın lütfen

1) pharmaton
2) sıvı L-Carnitin
3) zinco bu üç vitamini biz kendimiz aldık... dr da klomen ve trental vermişti...

kızlar meraba sakın canınızı sıkmayın benim eşimin son testinde morfoloji ve ileri hareket 0 dı.. ama Allah a şükür doğal yoldan hamileyim Allah ın mucizesi.. kesin tüp bebek diyorlardı... eşim bi kaç vitamin kullandı onların mı faydası oldu bilmiyorum... ama size tavsiyem ilişkiden sonra ayağa kalkmayın ben pek kalkmadım... hangisi fayda sağladı bilmiyom ama Allah ım ol deyince oluyo... şu anda 8 haftalık hamileyim... geçen hafta eşim tekrar eşim test yaptırdı.. sayı 6 milyon.. ileri hareket %15 morfoloji % 12 olmuş... Allah ım hepinize nasip etsin inş...

Tebrik ederim canım. Allah tamamına erdirsin. Gerçekten başına gelen mucize. Rabbim ol deyince oluyor. Darısı başımıza inşallah.

tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin.:nazar:

Back