- 19 Kasım 2021
- 31
- 6
- 16
- 34
- Konu Sahibi ozlemhakan
Kızlar merhabalar 3.5 yıllık evliyim 4 kez kimyasal gebelik geçirdim sonra da doğal yolla hamile kalamadım psikolojik olarak kendimi etkiledim sanırım. Neyse tüp bebek yaptırmay karar verdik 2 aydır ertelendi yumurtaların büyüklüğü eşit gitmediği için sonra doktorum dedi ki birde adet olmadan 1 hafta önce gel öyle işleme başlayalım ama gidene kadar evde ovulasyon testi çift çizgi çıktı ve birliktelik oldu (13 nisan) 20 nisan da adete bir hafta varken doktorun hoşuna gitti ve yumurta geliştirici iğneye başladı herşey yolunda gitti 29 nisan çatlatma iğnesi oldum 1 mayıs yumurta tıplama dedi ama bu arada da 4 gün geciktim. Yumurta toplama günü sabah içime kurt düştü test yaptım ama erken gebelik testi değil eski tip kaset test şak diye iki çizgi çıktı biraz silik ama net. Hemen hastaneyi aradım iğnelerin etkisi dediler ama korunmadığımız için ve ovulasyon testi yaptığım için içim rahat değildi bugün (2mayıs) kan verdim beta hcg 62.78 çıktı ne düşüneceğimi bilemedim. Bu arada bugün aradılar 3 yumurtam da tüp bebek merkezinde döllenmiş takipte :) bu şekilde tecrübesi olan var mıdır? Hala adet olmadım ilaçlardan mı diye düşünüp duruyorum cildim de pürüzsüzleşti