• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Catlatma iğnesi sonrası beta hcg

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gecemsi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2020
923
407
33
Arkadaşlar merhaba ;

25 ocak 'ta catlatma ignesi vuruldum ve doktorum 12. Gün test yapabilirsin dedi evde erken gebelik testi yaptım silik ama yine de belirgin bi 2. Çizgi cıktı ister istemez umutlandım tam sevinemedim ama içten içe oldu galiba dedim sonra akşam gidip kan verdim sonuç 1.20 negatif adetine daha 6 gün var acaba hala bi umut var mı yükselir mi bu değer yoksa boşuna kendimi avutmamalı miyim tecrübesi fikri olan arkadaşlarım lütfen yazar misiniz

Arkadaşlar merhaba ;

25 ocak 'ta catlatma ignesi vuruldum ve doktorum 12. Gün test yapabilirsin dedi evde erken gebelik testi yaptım silik ama yine de belirgin bi 2. Çizgi cıktı ister istemez umutlandım tam sevinemedim ama içten içe oldu galiba dedim sonra akşam gidip kan verdim sonuç 1.20 negatif adetine daha 6 gün var acaba hala bi umut var mı yükselir mi bu değer yoksa boşuna kendimi avutmamalı miyim tecrübesi fikri olan arkadaşlarım lütfen yazar misiniz
İğneden 15 gün sonra adet olman gerekir. Adet tarihin artık iğneye göre hesaplanmalı çünkü günün belli. Çatlatma iğnesinin içinde az miktarda beta hormonu var, doktorun bu yüzden erken yapma diyor ki yalancı pozitif çıkmasın testlerde. Genelde 10 günden sonra döllenme olur ama iğne etkisi olsa bile değer 10. Günden sonra yüksek çıkmalı

İğneden 15 gün sonra adet olman gerekir. Adet tarihin artık iğneye göre hesaplanmalı çünkü günün belli. Çatlatma iğnesinin içinde az miktarda beta hormonu var, doktorun bu yüzden erken yapma diyor ki yalancı pozitif çıkmasın testlerde. Genelde 10 günden sonra döllenme olur ama iğne etkisi olsa bile değer 10. Günden sonra yüksek çıkmalı
Yani bu değer yükselmez diyosunuz değil mi negatif olduğunu kabullenmeliyim

Arkadaşlar merhaba ;

Ben gecen ay adete 6-5-4gun kalalarda test yaptim cookk silik cizgi cikti. 3gun kalada cikmadi.

merhabalar ; çatlatma iğnesi vuruldum 18 subatta 6 gun sonrada alttan 10 gun boyunca fitil kullanıcam 5. gunumdeyim fitilin .. igneninde 12.günü akıntım cok fazla rahimde hafıf sancılar oluyor bırde asırı halsızlık 16-17 saat uyuyorum kalkasım yok hiç ... ara arada karında kramplar ama aynı adet sancısı gıbı ben 3-4 ayda bır adet oluyorum .. nasıl anlıycam bılmıyorum garıp duygular ıcındeyım ara ara asırı üsüyorum ara ara yanıyorum umutlanmakta ıstemıyorum .. deneyımlerınızden yararlanmak ıstedım ne olabılır ? testı ne zaman yaptırmalıyım

Back
X