- Konu Sahibi gizemmtoglu
Siz aşılamayı devlete mi yaptirdinz yoksa özelden miDoktor rapora bakmadı mı ilaç tüplerden geçtiyse tüpler açıktır canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz aşılamayı devlete mi yaptirdinz yoksa özelden miDoktor rapora bakmadı mı ilaç tüplerden geçtiyse tüpler açıktır canım
ÖzeldeSiz aşılamayı devlete mi yaptirdinz yoksa özelden mi
Ne kadar yaptinzÖzelde
Sadece aşılama ücreti 15 bindi biz indirimli 12ye yaptırdık ilaç ve muayeneler hariç tabiNe kadar yaptinz
Siz nerde otryosunzSadece aşılama ücreti 15 bindi biz indirimli 12ye yaptırdık ilaç ve muayeneler hariç tabi
Tekirdağ ÇerkezköySiz nerde otryosunz
Sonucun belli oldu mu canımYaa inşallah gerek duymayız güzel sonucu alırız kötü olmuş ya bugün nasılsıl? bn o güne kadar nasıl beklicez bilemiyorum yaa mutlaka haberleşelim ama
Nie o kadar para verdinz devlet Hastanesi'nde yaptirsaydinz bnde adanda otryomTekirdağ Çerkezköy
Devlette yapıldığını sanmıyorum uğraşmakta istemiyorum randevu her şey sıkıntı özeli tercih ederimNie o kadar para verdinz devlet Hastanesi'nde yaptirsaydinz bnde adanda otryom
Testi yaptınz miÖzelde
İdrar yaptım kaset test negatifTesti yaptınz mi
Kan tahlilini ne zaman verecenİdrar yaptım kaset test negatif
Yarın sabah vericem ama sağlık ocağında sonuç ertesi gün çıkıyormuşKan tahlilini ne zaman verecen
Acilde baktır 2 saate cikarYarın sabah vericem ama sağlık ocağında sonuç ertesi gün çıkıyormuş
Bakmıyorlar burda devlet acildeAcilde baktır 2 saate cikar
Burda bakıyorlar ben gitin acilde verdim 2saat sonra çıktı gebelik yoktuBakmıyorlar burda devlet acilde
Lekelenme geldi zaten adet olucam yüksek ihtimalBurda bakıyorlar ben gitin acilde verdim 2saat sonra çıktı gebelik yoktu
Kan vermedin miLekelenme geldi zaten adet olucam yüksek ihtimal
VerdimKan vermedin mi