G Gkyzu Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 3 Aralık 2019 1.366 542 38 31 10 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Tugce6838 #21 Haybinses .!.: Merhaba ilk ay benimde olmadı femara verdi bu ay Çatlatma iğnesini yaptı dün 1 tane yumurta oluşmuş bakalım görücez bu ay Genişletmek için tıkla... Benimde pazar çat ignesi oldum ama yumurta istenilen buyuklukte degildi sanirim 17.9mm demsti dr beklemedeyim umutsuzca
Haybinses .!.: Merhaba ilk ay benimde olmadı femara verdi bu ay Çatlatma iğnesini yaptı dün 1 tane yumurta oluşmuş bakalım görücez bu ay Genişletmek için tıkla... Benimde pazar çat ignesi oldum ama yumurta istenilen buyuklukte degildi sanirim 17.9mm demsti dr beklemedeyim umutsuzca
Haybinses Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Ocak 2016 144 45 98 37 10 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Tugce6838 #22 Gkyzu .!.: Benimde pazar çat ignesi oldum ama yumurta istenilen buyuklukte degildi sanirim 17.9mm demsti dr beklemedeyim umutsuzca Genişletmek için tıkla... Belli olmaz Allah'ı işine umudunuzu yitirmeyin
Gkyzu .!.: Benimde pazar çat ignesi oldum ama yumurta istenilen buyuklukte degildi sanirim 17.9mm demsti dr beklemedeyim umutsuzca Genişletmek için tıkla... Belli olmaz Allah'ı işine umudunuzu yitirmeyin
G Gkyzu Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 3 Aralık 2019 1.366 542 38 31 10 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Tugce6838 #23 Haybinses .!.: Belli olmaz Allah'ı işine umudunuzu yitirmeyin Genişletmek için tıkla... Allah tan umut kesilmez tabiki beklemedeyim bakalim
Haybinses .!.: Belli olmaz Allah'ı işine umudunuzu yitirmeyin Genişletmek için tıkla... Allah tan umut kesilmez tabiki beklemedeyim bakalim