Çatlatma iğnesi sonrası akıntı

erdilara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2017
59
23
88
Merhaba kızlar ben bu ay klomen tedavisi gördüm, daha sonra da çatlatma iğnesi oldum. Çatlatma iğnesinden 6 gün sonra çok az kahverengi akıntım başladı. 4 gündür de devam ediyo. Böyle bir durum yaşayan ya da konu hakkında bilgisi olan var mı?

Canım yerleşme kanaması olabilir inşallah öyledir

İnşallah öyledir. Bugün doktorumu aradım 5 gün sonra kan testi yaptır , negatifse zaten adet başlangıcıdır dedi.
Uzun zaman olmuş ama deneyiminizi paylaşabilir misiniz mesajımı görürseniz çatlatma iğnesinden 1 hafta sonra mı kan testi yaptırmanızı söyledi doktorunuz?

Uzun zaman olmuş ama deneyiminizi paylaşabilir misiniz mesajımı görürseniz çatlatma iğnesinden 1 hafta sonra mı kan testi yaptırmanızı söyledi doktorunuz?
Merhaba benim o zamanki tedavimde kimyasal gebelik oluşmuştu. Çatlatma iğnesi hamilelik hormonu içerdiğinden 12-13 gün süre geçmeli test için yoksa yanlış sonuç verir.

Merhaba benim o zamanki tedavimde kimyasal gebelik oluşmuştu. Çatlatma iğnesi hamilelik hormonu içerdiğinden 12-13 gün süre geçmeli test için yoksa yanlış sonuç verir.
Teşekkürler geri dönüşünüz için Benim çatlatma iğnesi sonrası iğneyi yaptığım gün hariç 9. Günüm bügün sabırsızlanıyorum.bende pko vardı ilk gebeliğimde de çatlatma iğnesi ile hamile kalmıştım kullandığım ay hamile kalmıştım şimdi çok merak ediyorum inşaAllah Rabbim nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…