Çatlatma İğnesi Sonrası Ağrı-Adet

krizantem010

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2015
78
21
32
Kızlar merhaba, 30 Ekimde çatlatma iğnesi oldum. Normalde geçen aya ve adet döngüme göre yarın yani 7Kasımda adet olmalıydım. Şimdi de adet sancısı gibi hafif ağrılar var. Sorun şu; iğneden sonra yeni bir adet döngüsü mü oluşcak? Ağrılar iğne etkisi midir?

Bende 30 ekimde oldum cnm ignemi bnm adet tarihim 16 sı ama doktor iğneden sonra 15.günden sonra test ver dedi

Bende 30 ekimde oldum cnm ignemi bnm adet tarihim 16 sı ama doktor iğneden sonra 15.günden sonra test ver dedi
Aa aynı gün olmuşuz iğneyi. Var mı bir belirtin peki? Ya ben ilaç kullandım ilaca çoğu kişi adetken başlamış ama ben adetten sonra başladım.normalde bugün adet tarihimdi.

Merhaba ben tüp bebek tedavisi gördüm. çatlatma iğnesi adet sancısı gibi ağrı yapabiliyor benimde öyle olmuştu. Çatlatma iğnesi yumurta toplama işlemi öncesi yapılıyor. Eğer sizde tüp bebek tedavisi alacaksanız toplama işlemi için iğne yapmışsanız adet döngünüze denk gelmemeli dr yöntemi farklıysa bir şey diyemiyorum.

Aa aynı gün olmuşuz iğneyi. Var mı bir belirtin peki? Ya ben ilaç kullandım ilaca çoğu kişi adetken başlamış ama ben adetten sonra başladım.normalde bugün adet tarihimdi.
Bende 21 nde adetim bitti klomene başladım 5 gün kullandım 30 nde igne yaptım.hiç belirtin yok cnm ya arada bir ufacık bir sancı oluyor ama

Yok şuan sadece yumurta takibi yapıp deneyelim dedi doktorumuz. Çatlatma için takip etti doğal şekilde olmazsa bu ay daha sonra düşüncez tüp bebeği. Ama aynı iğne yapılıyor sanırım ikisinde de. Dün özellikle adet olcakmış gibi ağrı vardı şuan yok şükür

Bende 21 nde adetim bitti klomene başladım 5 gün kullandım 30 nde igne yaptım.hiç belirtin yok cnm ya arada bir ufacık bir sancı oluyor ama
Ben rahim filmi çekildim ayın 15inde. Aynı gün letroll adında ilaca başladım,ayın 30unda da yumurta 17,5 olunca iğne yaptım canım. Bende dün akıntı vardı baya,bugün de yine var daha az da olsa. Ara ara kasık ağrısı oluyor.

Bende de akıntı var ama çok degildi doktorum 2 yumurtan gelişmiş dedi ama mm olarak söylemedi banada.. sen ne zaman test yapacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…