Hiç mi umut yok ya..İğnenin içinde hcg var hamilelik belirtileri yapar. Aldrmayın. 14.gün test yapın. Öncesi iğne etkisi.
Iğne etkisi ortalama 14 gün devam eder. Bu süre dolmadan yapacağınız testlerdeki pozitiflerin hepsi malesef iğneden dolayı.Kızlar merhaba bugün çatlatma iğne olalı 7.günüm iki gündür testim silik çıkıyor.
Birde bugün çok aşırı mide bulantım var.
Af buyurun her an kusacak gibiyim.
Arada rahmimde dışa baskı oluyor.
Akıntım var.
Arada karın ağrım var.
Herkeste oluyor mu bunlar iğne sonrası
Yoksa bir umut mu..
Lütfen yardım edin bana
Umut yok demedim ki. Belirtileri dinlemeyin.Hiç mi umut yok ya..
ağzımda metalik tat var
İnşaallah gebelik olurda bir mucize gerçekkeşirIğne etkisi ortalama 14 gün devam eder. Bu süre dolmadan yapacağınız testlerdeki pozitiflerin hepsi malesef iğneden dolayı.
EyvUmut yok demedim ki. Belirtileri dinlemeyin.
Insallah. 14.gün tekrar test yapınİnşaallah gebelik olurda bir mucize gerçekkeşir
İnşallah kardeşim bugün 8.gün her yemekten sonra yoğun mide bulantım var ama kusamıyorumInsallah. 14.gün tekrar test yapın
Inşallah bebek vardır. Ama belirti arama 14 gün insana işkence gibi geliyor negatif çıkınca daha çok üzülüyorsun.İnşallah kardeşim bugün 8.gün her yemekten sonra yoğun mide bulantım var ama kusamıyorum
Elimden geldiği kadar kafamı vermemeye çalışıyorum ama gene de kayıyor kafam...Inşallah bebek vardır. Ama belirti arama 14 gün insana işkence gibi geliyor negatif çıkınca daha çok üzülüyorsun.
4 ay çatlatma iğnesi kullandım, son seferde 2 doz iğne oldum anladım ki insana en iyi gelen şey unutmak. Biliyorum elde değil ama sürekli düşünerek ister istemez strese giriyoruz.
11 günde bile silik çıkmıştıKızlar merhaba bugün çatlatma iğne olalı 7.günüm iki gündür testim silik çıkıyor.
Birde bugün çok aşırı mide bulantım var.
Af buyurun her an kusacak gibiyim.
Arada rahmimde dışa baskı oluyor.
Akıntım var.
Arada karın ağrım var.
Herkeste oluyor mu bunlar iğne sonrası
Yoksa bir umut mu..
Lütfen yardım edin bana
Dogru sonucun ne oldu peki?11 günde bile silik çıkmıştı
Hamile değildimDogru sonucun ne oldu peki?
Yumurtlama gerçekleşiyor olabilir canımBenimde bugun 7ıncı gunum ama ilk gunlerde boyle kasıklarımda karın bölgemde belimde agrı olmamıştı ama bi kac gundur cok agrım oluyor ara ara sebebi nedir acaba bu durumu yaşayan varmı?ilk defa 2 tane çatlatma iğnesi vuruldum
Aradan 7 gun gectı olur mu kiYumurtlama gerçekleşiyor olabilir canım
Rabbım kimsenın kucagını bos bırakmasınHamile değildimama inş senin vardır
Amin inşallahRabbım kimsenın kucagını bos bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?