- 19 Ekim 2023
- 55
- 12
- 8
- 26
Olur tabi ki haberdar edin güzel haberler bekliyorumAmin amin. İsteyen ve yapabilecek olan herkese nasip etsin Allah. Biz yine yazışalım buradan :)
İnşallah bakalım yaOlur tabi ki haberdar edin güzel haberler bekliyorum
Çok teşekkür ederim. Amin inşallah. Kardeşimin atakları olmuyor çok şükür artık. İlacı da kesti. Şu an istimini tam hatırlamıyorum. Yarın anneme sorar size yazarım inşallah. Siz yine özelden mesaj atın unutmayayım. Siz de hep çok iyi olun inşallah. Rica ederim ne demekAmin inşallah çok teşekkür ederimAkdeniz ateşi gerçekten çok zor ve sabır gerektiren bir hastalık maalesef bende şuanda aynı durumdayım eskiye nispeten ataklarım biraz daha seyreldi ama sıklığı değil şiddeti yoruyor zaten insanı o yüzden sizi ve kardeşinizi çok iyi anlıyorum. Ben Türkiye üretimi kolşisine dirençliyim bir de maalesef yani ataklarımı kesmiyor azaltmıyor o yüzden yurtdışı kolşisin kullanıyorum şuanda şurup hiç duymadım dediğiniz şurup hakkında daha detaylı bir şey yazma imkanınız olursa çok sevinirim bir araştırmak isterim yurtdışı ilacı da tam yeterli gelmiyor çünkü. Umarım kardeşiniz hep çok iyi olur iyi dilekleriniz içinde tekrardan teşekkür ederim
Tamamdır.Çok teşekkür ederim. Amin inşallah. Kardeşimin atakları olmuyor çok şükür artık. İlacı da kesti. Şu an istimini tam hatırlamıyorum. Yarın anneme sorar size yazarım inşallah. Siz yine özelden mesaj atın unutmayayım. Siz de hep çok iyi olun inşallah. Rica ederim ne demek
Bilgilendirme için teşekkür ederim. Mutlaka söyleyeceğimTamamdır.Bu arada ilacı kesmemesi gerekiyor çünkü ilaç organlarda özellikle böbreklerde protein kaçağı olma riski ve organ yetmezliğine karşı koruyor. Atak olmayabilir ama atak olmasa da Allah esirgesin organları zamanla hasar görebilir bence bu konuda mutlaka doktorunuza danışın..
Bende 14 mayista igne oldum suan ne durumdasnz acaba test yaptnz mi belirtiler var miiBen 14 mayısta yaptım
Aynı tarihte yapmışız. Bende belirti var mı bilmiyorum pek akıntı yok. Göğüs hassasiyeti de yok. Mide bulantısı oluyor arada ama iğneden mi ilaçlardan mı bilmiyorum. Bekleyip görücem. Ben perşembe günü test yaparım ya da cuma günü. Size belirti var mıBende 14 mayista igne oldum suan ne durumdasnz acaba test yaptnz mi belirtiler var mii
Benim belimde sirtima dogru ara ara agri oluyo ve kasiklarimda baski gibi sanci giriyo ara sira 2. Ignem digerinde boyle degildi sanirim regle 8 gun var bende ne zaman test yapsam bilemiyrm acikcasiAynı tarihte yapmışız. Bende belirti var mı bilmiyorum pek akıntı yok. Göğüs hassasiyeti de yok. Mide bulantısı oluyor arada ama iğneden mi ilaçlardan mı bilmiyorum. Bekleyip görücem. Ben perşembe günü test yaparım ya da cuma günü. Size belirti var mı
15. gün test yap bence garanti olsunBenim belimde sirtima dogru ara ara agri oluyo ve kasiklarimda baski gibi sanci giriyo ara sira 2. Ignem digerinde boyle degildi sanirim regle 8 gun var bende ne zaman test yapsam bilemiyrm acikcasi
Merhaba durumunuzda bir güncelleme var mı acaba test yapmanıza iki gün kaldı herhangi bir belirti hissettiniz miAmin amin. İsteyen ve yapabilecek olan herkese nasip etsin Allah. Biz yine yazışalım buradan :)
Belirtim yok. Sadece idrar rengim canlı bir sarı gibi 4-5 gündür. Onun dışında belirti yok. Yarın kan vereceğim inşallah ama çok da ümitli değilim. Allah büyüktür bakalımMerhaba durumunuzda bir güncelleme var mı acaba test yapmanıza iki gün kaldı herhangi bir belirti hissettiniz mi
İnşallah gönlünüze göre olsun merakla bekliyorumBelirtim yok. Sadece idrar rengim canlı bir sarı gibi 4-5 gündür. Onun dışında belirti yok. Yarın kan vereceğim inşallah ama çok da ümitli değilim. Allah büyüktür bakalım
amin inşallah hepimizin. Pozitifi görmek nasip olsunİnşallah gönlünüze göre olsun merakla bekliyorum
Benim dun inanilmaz basim agridi ve afedersiniz kustum bu belirti mi bilmiyrm henuz test yapmadimmİnşallah gönlünüze göre olsun merakla bekliyorum
Ben hayal kırıklığına uğrarım diye test yapmaya çekiniyorum bir yandan çok merak ediyorum bir yandan da içimde olumsuz bir his var ve cesaretimi toplayıp yapamıyorumBenimde adet gunu 2 haziran ama hala ara sira kasik batmasi var ve goguslerde hassasiyet
Bende ayni sekildeyimBen hayal kırıklığına uğrarım diye test yapmaya çekiniyorum bir yandan çok merak ediyorum bir yandan da içimde olumsuz bir his var ve cesaretimi toplayıp yapamıyorumsiz yaparsanız haber verin
Evde yapinca sabah ilk idrarla yapmama gerek var mi herhangi bi saattede yapabilirmym sizceMerhaba kan verdiniz mi
evet kesinlikle herkeste farklı..
Ay bilmiyorum ki ben bu zamana kadar bir kez test yaptım sadece onu da akşam yapmıştım üzerinden epey zaman geçtiEvde yapinca sabah ilk idrarla yapmama gerek var mi herhangi bi saattede yapabilirmym sizce
Kaset testle erken gebelik testi arasinda fark var mi peki biliyomusunzAy bilmiyorum ki ben bu zamana kadar bir kez test yaptım sadece onu da akşam yapmıştım üzerinden epey zaman geçtiama bi yapın yine de ya varsa testiniz sonra tekrarlarsınız
Onu da çok bilmiyorum tecrübe etmediğim için ama kaset testlerin daha güvenilir ve doğru sonuç verdiğini okudum hepKaset testle erken gebelik testi arasinda fark var mi peki biliyomusunz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?