- 7 Şubat 2021
- 60
- 35
- 18
- Konu Sahibi mermaid3434
-
Ben regl oldum ve bidaha erkenden test falan yspmicam boşuna heveslendimBende 12 gün yaptım silik çıktı 13.günü yine yaptim. Kaset test 12 günü diğeri erken gebelik testi 13 günü acaba hamilemiyim. Geçen ay 13.de negatif di
Kanda batırdım 21.75 çıktı pazartesi tekrar yaptır dedi doktorum var ama küçük daha dedi bakalım kısmet artikBen regl oldum ve bidaha erkenden test falan yspmicam boşuna heveslendimbence sende reglinin gecikmesini bekle ama inşallah hamilesindir tabi
Bende 12.gün yaptım silik çıktı 13 gün yaptım erken gebelik testi silik çıktı kan verdim 21.86 çıktı. 14 gün sabahı tekrar yaptım kaset test biraz daha belirgindi adetime 3 gün var daha yeni dedi doktor ama kimyasal gebelik olabilirmi acabaBenim sağlıksız Bi gebelik olmuştu şuan Rabbim nasip ederse yeni gebeliğim bu bahsettiğim Kasım ayında oldu. Takip için 10.günden itibaren test yapmıştım iğne etkisi giderek azalmıştı 12.gün test bembeyazdı sonra tabiki devam ettim 13.gün ikinci çizgiyi zar zor gördüm 14 de silik olarak çıkmıştı merak etmeyin doktorlar bile 14.gün yapın diyo
Belirginleştiyse muhtemelen artış olmuştur umarım kimyasal değildir önemli olan iki günde ne kadar olmuşBende 12.gün yaptım silik çıktı 13 gün yaptım erken gebelik testi silik çıktı kan verdim 21.86 çıktı. 14 gün sabahı tekrar yaptım kaset test biraz daha belirgindi adetime 3 gün var daha yeni dedi doktor ama kimyasal gebelik olabilirmi acaba
Teşekkür ederim biraz değer düşük geldi gözüme inş pazartesi tekrarla dedi ama kızın ameliyati var vakit bulursam tekrarlicam bakalimBelirginleştiyse muhtemelen artış olmuştur umarım kimyasal değildir önemli olan iki günde ne kadar olmuş
Değerin düşük yada yüksekliği pek de önemli olmuyo ilk aşamada artışı önemli olan benimde 34 ile başladı pek farklı değil sizinkinden ama şükürler olsun ki arttı sağlıkla sizinde inşallah öyle olur kimyasal mı acaba diye düşünüp boşuna stres yapmayınTeşekkür ederim biraz değer düşük geldi gözüme inş pazartesi tekrarla dedi ama kızın ameliyati var vakit bulursam tekrarlicam bakalim
Aynen doğru söylüyorsunuz teşekkür ederim cevap verdiğiniz içinDeğerin düşük yada yüksekliği pek de önemli olmuyo ilk aşamada artışı önemli olan benimde 34 ile başladı pek farklı değil sizinkinden ama şükürler olsun ki arttı sağlıkla sizinde inşallah öyle olur kimyasal mı acaba diye düşünüp boşuna stres yapmayın
Merhabalar öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıklaBenim igneyi vuruldugum 11.gun bu sabah mide bulantisiyla uyandim sanirim adet olcam karnim da agriyo goguslerimde oyle bir hassasiyet de yok keske bir mucize olsa sizin ne kadar oldu hamileliginiz
Merhabalar tesekkur ederim aminnnnn insallahMerhabalar öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıklaBi sorum olacak benimde iğnenin 8. Günü bugün dün acayip Bi şekilde adet olacakmışım gibi belim ağrıdı.. Ama onun dışında göğüs hassasiyeti falan yok kasık ağrım da yok olmadım acaba sizde göğüs hassasiyeti yok demişssiniz... Kaçıncı gün test yaptınız nasıl öğrendiniz bahsedebilir misiniz mümkünse
Aminnn inşallah herkesin yüzü gülsün inşallah canımMerhabalar tesekkur ederim aminnnnn insallahherkeste farkli oluyor canim ben de bel agrisi yeni basladi ,gogus hassasiyeti 4gun once falan basladi ben de surekli adet olacakmisim gibi agri oldu ve cok susadim hala cok susuyorum benim belirtilerim adet belirtilerim gibiydi yani ekstra 3 4 gundur avuc iclerimde yanma oldu.Kasiklarimda batma ilk igne yaptirdigim bir kac gun oldu sonra birsey yoktu ta ki bugune kadar bugun igne vurdurdugumun 19.gunu .Aslinda hic olacagini dusunmeyerek 16. gunum tatil gunumdu evdeyken test yapayim dedim hani catlatma ignesinden14.gununden sonra yapabilirsiniz diyolardi silik cizgi cikti biz hala igne etkisi falan diyorduk esimle doktora gonderdim o da kan testi istedi orada belli oldu canim.Ben hep adet agrisi adet olcam diye dusundum.Rabbim isteyen herkese versin kuzum hamis olanlarin da saglikla kucagina almayi nasip etsin
Merhabalar tesekkur ederim aminnnnn insallahMerhabalar öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıklaBi sorum olacak benimde iğnenin 8. Günü bugün dün acayip Bi şekilde adet olacakmışım gibi belim ağrıdı.. Ama onun dışında göğüs hassasiyeti falan yok kasık ağrım da yok olmadım acaba sizde göğüs hassasiyeti yok demişssiniz... Kaçıncı gün test yaptınız nasıl öğrendiniz bahsedebilir misiniz mümkünse
Rabbim gonlundeki hakkinda hayirli eylesin canimAminnn inşallah herkesin yüzü gülsün inşallah canımçok teşekkür ederim bilgiler için çok sağol..bende dün 7. Günümdü dayanamadım denemek için test yaptım iğnenin etkisi tabiki silik çizgi çıktı günler çok zor geçiyor.. Geçen ay klomen kullandım bu ay klomen +ovitrelle inşallah olur bu ay bana da doktorum 15 gün sonra yap dedi bakalım hayırlısı
Kanda bchg kaç çıktıMerhabalar tesekkur ederim aminnnnn insallahherkeste farkli oluyor canim ben de bel agrisi yeni basladi ,gogus hassasiyeti 4gun once falan basladi ben de surekli adet olacakmisim gibi agri oldu ve cok susadim hala cok susuyorum benim belirtilerim adet belirtilerim gibiydi yani ekstra 3 4 gundur avuc iclerimde yanma oldu.Kasiklarimda batma ilk igne yaptirdigim bir kac gun oldu sonra birsey yoktu ta ki bugune kadar bugun igne vurdurdugumun 19.gunu .Aslinda hic olacagini dusunmeyerek 16. gunum tatil gunumdu evdeyken test yapayim dedim hani catlatma ignesinden14.gununden sonra yapabilirsiniz diyolardi silik cizgi cikti biz hala igne etkisi falan diyorduk esimle doktora gonderdim o da kan testi istedi orada belli oldu canim.Ben hep adet agrisi adet olcam diye dusundum.Rabbim isteyen herkese versin kuzum hamis olanlarin da saglikla kucagina almayi nasip etsin
Evet bu test için söylediğiniz 12. Gün vs iğneden sonra yoksa aşılama gününden sonra mı ben 29 martta oldum aşılamamı 27 mart gece 12 de iğnemi vuruldum kaçıncı gün demem gerekiyor yanihanımlar iğne günlerini hesaplarken, iğneyi vuruldugunuz günü sayıyor musunuz yoksa iğneden sonraki günleri mi sayıyorsunuz?
Ben saydım ama sayilmiyormusEvet bu test için söylediğiniz 12. Gün vs iğneden sonra yoksa aşılama gününden sonra mı ben 29 martta oldum aşılamamı 27 mart gece 12 de iğnemi vuruldum kaçıncı gün demem gerekiyor yani
benim de 12. gün negatifti sonrasında da pozitife dönmedi malesef adet oldumbenimde iğnenin 12. günü negatif kaset testsonrasında pozitife dönen var mı
hadi yabenim de 12. gün negatifti sonrasında da pozitife dönmedi malesef adet oldum
Bnde catlatma ignemin 11.gunu gebelik testim negatf cikti 12.gunu ovulasyon testi yptim silik ciķti sence hamilelik olabilirmi oda14. Güne kadar ümit her zaman var benim ilk klomen ve iğne denemem de 12.gün iğne etkisi geçmiş negatifti testim 13 de silik ve 14. Gün pozitife dönmüştü tekrarlayın bence adet gününüzde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?