- Konu Sahibi gizemmtoglu
-
Doktor rapora bakmadı mı ilaç tüplerden geçtiyse tüpler açıktır canımRahim filimi çektirdik bize bitane sidi verdiler sidide ilac tüpte şişmişti ama sonucu 4 gün sonra verdiler geçiş izlendi normal sonlandı yazıyor 3 ay önce çektim
İlaç tüpte şişmişti raporda gecmistiDoktor rapora bakmadı mı ilaç tüplerden geçtiyse tüpler açıktır canım
Bugün daha iyiyim canım bulantı kusma geçti sadece kasık ağrım bel ağrım oluyor hafif. Bende çok sabırsızlanıyorum zaman bir an önce geçse keşke. Mutlaka haberleşelim.Yaa inşallah gerek duymayız güzel sonucu alırızkötü olmuş ya bugün nasılsıl? bn o güne kadar nasıl beklicez bilemiyorum yaa mutlaka haberleşelim ama
Ne oldu hamlemisinzBugün daha iyiyim canım bulantı kusma geçti sadece kasık ağrım bel ağrım oluyor hafif. Bende çok sabırsızlanıyorum zaman bir an önce geçse keşke. Mutlaka haberleşelim.
Daha test yapmadım canım aşılama sonrası 11.gün bugün doktorum 14.gün test yap dediNe oldu hamlemisinz
Yumurta çatlatma iğnesi mi oldu sadceDaha test yapmadım canım aşılama sonrası 11.gün bugün doktorum 14.gün test yap dedi
Daha test yapmadım canım aşılama sonrası 11.gün bugünNe oldu hamlemisinz
hiç test yaptın mı canımYaa inşallah gerek duymayız güzel sonucu alırızkötü olmuş ya bugün nasılsıl? bn o güne kadar nasıl beklicez bilemiyorum yaa mutlaka haberleşelim ama
Hayır aşılamaYumurta çatlatma iğnesi mi oldu sadce
O nasıl olur canimHayır aşılama
Aşılama işlemi yapıldı canım.O nasıl olur canim
Bilmedim için sordum nasıl olyor o ben sadce çatlatma iğnesi kullandim 3 ay ilaç kullandım rahim filimi çektim ama olmadiAşılama işlemi yapıldı canım.
İnternetten araştırın isterseniz. Şöyle yumurtayı büyütüp çatlatıp aşılama günü belirleniyor eşiniz sperm veriyor spermler laboratuvarda hazırlanıp kataterle kadın doğumcunuz tarafından basit bir işlemle size veriliyor.Bilmedim için sordum nasıl olyor o ben sadce çatlatma iğnesi kullandim 3 ay ilaç kullandım rahim filimi çektim ama olmadi
Hm sizinki nie olmyor peki dokturlar net bişey demyorlar ne sorun sende ne eşinde demiyor eşimin sperm haraketsizligi yüzde 50 sizce nasıl doktur eşime bı ilaç verdi şimdi onu kullanyoİnternetten araştırın isterseniz. Şöyle yumurtayı büyütüp çatlatıp aşılama günü belirleniyor eşiniz sperm veriyor spermler laboratuvarda hazırlanıp kataterle kadın doğumcunuz tarafından basit bir işlemle size veriliyor.
Biz her şeyi yaptırdık canım eşimde bir sorun yok. Bende pcos var sadece o da ileri derece değil çok şükür. Çatlatma iğnesiyle 3 kez denedik yumurta gelişiyor ama gebelik oluşmuyor nedenini bizde anlamıyoruz. İlk aşılamamda tutmadı şimdi ikinciyi bekliyoruz bakalım hayırlısı.Hm sizinki nie olmyor peki dokturlar net bişey demyorlar ne sorun sende ne eşinde demiyor eşimin sperm haraketsizligi yüzde 50 sizce nasıl doktur eşime bı ilaç verdi şimdi onu kullanyo
İnşallah hayırlı haberlerle alirsinBiz her şeyi yaptırdık canım eşimde bir sorun yok. Bende pcos var sadece o da ileri derece değil çok şükür. Çatlatma iğnesiyle 3 kez denedik yumurta gelişiyor ama gebelik oluşmuyor nedenini bizde anlamıyoruz. İlk aşılamamda tutmadı şimdi ikinciyi bekliyoruz bakalım hayırlısı.
İnşallah canım hepimiz pozitifleri görelimİnşallah hayırlı haberlerle alirsin
İnşallah ben artık umudumu kaybediyorumİnşallah canım hepimiz pozitifleri görelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?