- 18 Aralık 2023
- 275
- 72
- 21
-
- Konu Sahibi sadecesoru18
3 kez oldum olumsuz pazartesi günü doktora gideceğiim
Evet bende pcos var ama hormonlarım düzenli yumurtalarımın büyümesinde sıkıntı yok 3 kez femara+ovitrelle oldum gerçekten yıprandımyumurta çatladığı halde mi olumsuz
Bende aynıyım seninle pcos kadınıyım 1 senedir bebek istiyoruz fakat olmuyor bu ay ilk defa tedaviye başladım ve beklemedeyim büyük ihtimalle iğne yumurtamı çatlattı onu hissedebiliyorumEvet bende pcos var ama hormonlarım düzenli yumurtalarımın büyümesinde sıkıntı yok 3 kez femara+ovitrelle oldum gerçekten yıprandım
Beni pazartesi için çağırdı doktor yumurtan çatlamış mı diye bakıcaz dediKızlar yumurta çatladı mi diye doktor bakıyor mu sizlere . Kanda progesteron ile anlaşılıyormş galiba
Acaba eşiniz doktora gitti mi ?Evet bende pcos var ama hormonlarım düzenli yumurtalarımın büyümesinde sıkıntı yok 3 kez femara+ovitrelle oldum gerçekten yıprandım
İlk iğnede çok hissediyorsun 3 gün sürmüştü benim kasık ağrımBende aynıyım seninle pcos kadınıyım 1 senedir bebek istiyoruz fakat olmuyor bu ay ilk defa tedaviye başladım ve beklemedeyim büyük ihtimalle iğne yumurtamı çatlattı onu hissedebiliyorum
Evet geçen ay gitmişti spermiogram ve ultrason ama sıkıntı çıkmadıAcaba eşiniz doktora gitti mi ?
Bana hiç bakmadı öyle çatlamış mı çatlamamış mı diyeBeni pazartesi için çağırdı doktor yumurtan çatlamış mı diye bakıcaz dedi
Gerçekten çok yıpratıcı bi süreç sizinle aynı şeyleri yaşıyorum umarım sonunda çok mutlu güzel haberler alırız bu zorlu sürecinEvet geçen ay gitmişti spermiogram ve ultrason ama sıkıntı çıkmadı
Akıntınız oldu mu iğneden sonra yumurta akı kıvamındaBana hiç bakmadı öyle çatlamış mı çatlamamış mı diye
Bana da batmadı bakmıyor ama aşılama günü 22 çıkmıştı progesteron doktor yumurtlama olmuş dedi ama aşılama günü baktı 7 gün sonraBana hiç bakmadı öyle çatlamış mı çatlamamış mı diye
Kızlar yumurta çatladı mi diye doktor bakıyor mu sizlere . Kanda progesteron ile anlaşılıyormş
umarımGerçekten çok yıpratıcı bi süreç sizinle aynı şeyleri yaşıyorum umarım sonunda çok mutlu güzel haberler alırız bu zorlu sürecin
İnşallahGerçekten çok yıpratıcı bi süreç sizinle aynı şeyleri yaşıyorum umarım sonunda çok mutlu güzel haberler alırız bu zorlu sürecin
Evet olur zaten normal insanlardada yumurta çatlayınca akıntı oluyorAkıntınız oldu mu iğneden sonra yumurta akı kıvamında
İğnenin işe yaradığına delalet o yüzden sordum doktor çağırmadı dediğiniz içinEvet olur zaten normal insanlardada yumurta çatlayınca akıntı oluyor
Aşılamaya nasıl geçtiniz şimdi ben 3 kez çatlatma denedim sonraki düreç aşılamamı oluyorBana da batmadı bakmıyor ama aşılama günü 22 çıkmıştı progesteron doktor yumurtlama olmuş dedi ama aşılama günü baktı 7 gün sonra