Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ben de 5 Haziran cuma vuruldum. Bende de bugün sızı şeklinde ağrı var. İnşallah hayırlı haber alırızArkadaşlar merhaba herkese 3 Haziran Çarşamba günü çatlatma iğnesi ovitrelle kullandım bugün 13. Günüm bu akşam sol kasık tarafım karnımın iç kısmı çok ağrıyor benim gibi olan var mı acaba normal mi arkadaşlar şuan ağrım fazlasıyla var ☹![]()
Ya benim de oldu daha önce ama bugün 13. Gün yani iğnenin etksii geçmiştir diye düşünüyorum neden hala bu kadar ağrıyor ki normal mi acaba göğüslerim de çok şiş ve onlarda ağrıyorMerhaba ben de 5 Haziran cuma vuruldum. Bende de bugün sızı şeklinde ağrı var. İnşallah hayırlı haber alırız![]()
İnşallah gebelik sebebiyledir. Benim de göğüslerin ağrıyor ama zaten her ay ağrır. Ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz. Benim elimde fazla test var. Yarın sabah yapacağım. Çok erken ama belki çıkarYa benim de oldu daha önce ama bugün 13. Gün yani iğnenin etksii geçmiştir diye düşünüyorum neden hala bu kadar ağrıyor ki normal mi acaba göğüslerim de çok şiş ve onlarda ağrıyor ☹bu arada amin inşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip eder![]()
Perşembe günü 15. Günüm olacak o gün kan testi yapmayı düşünüyorum evde idrar yaptım da pek çıkmadı anlamadım ki forum da bir çok kişiden duydum yazmışlar idrar da adet günün geçmesi gerekiyor demişlerdi dayanabiliyorsan yapma derim moralini bozma boş yere bence ama yinede sen bilirsin tabiİnşallah gebelik sebebiyledir. Benim de göğüslerin ağrıyor ama zaten her ay ağrır. Ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz. Benim elimde fazla test var. Yarın sabah yapacağım. Çok erken ama belki çıkar
İnşallah canım yaİnşallah gebelik sebebiyledir. Benim de göğüslerin ağrıyor ama zaten her ay ağrır. Ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz. Benim elimde fazla test var. Yarın sabah yapacağım. Çok erken ama belki çıkar
Sana ekstra başka bı ilaç verdi mi doktor bana çatlatma iğnesinden sonra da duphaston diye bir hap verdi gebelik oluşursa tutunsun diye o hapta dün bittiMerhaba ben de 5 Haziran cuma vuruldum. Bende de bugün sızı şeklinde ağrı var. İnşallah hayırlı haber alırız![]()
Canım ben 6 haziranda yaptırdım catlatma iğnesini, 10 gün oldu tiroidlerim ve vitaminler için defileye gittim test yaptırdım 12 sinde beta hcg ye de baktık 10.78 cıktı gebesin ama şüpheli sonuç dediler bugün tekrar yaptırdım beta hcg 1.93 negatif dediler . Çok ağladım. Sol kasığımda da ağrı var . Inşallah sende gebelik olur canımArkadaşlar merhaba herkese 3 Haziran Çarşamba günü çatlatma iğnesi ovitrelle kullandım bugün 13. Günüm bu akşam sol kasık tarafım karnımın iç kısmı çok ağrıyor benim gibi olan var mı acaba normal mi arkadaşlar şuan ağrım fazlasıyla var ☹![]()
İğnenin etkisiyle yüksek çıkmıştır üzüldüm ya ama Rabbim isteyen herkese inşallah nasip eder hayırlı zamanda hayırlı bir evlatCanım ben 6 haziranda yaptırdım catlatma iğnesini, 10 gün oldu tiroidlerim ve vitaminler için defileye gittim test yaptırdım 12 sinde beta hcg ye de baktık 10.78 cıktı gebesin ama şüpheli sonuç dediler bugün tekrar yaptırdım beta hcg 1.93 negatif dediler . Çok ağladım. Sol kasığımda da ağrı var . Inşallah sende gebelik olur canım
Adet ağrısı da olabilir bilmiyorum ki çok heveslenmek de istemiyorum açıkçası bakalım nasip kısmetCanım ben 6 haziranda yaptırdım catlatma iğnesini, 10 gün oldu tiroidlerim ve vitaminler için defileye gittim test yaptırdım 12 sinde beta hcg ye de baktık 10.78 cıktı gebesin ama şüpheli sonuç dediler bugün tekrar yaptırdım beta hcg 1.93 negatif dediler . Çok ağladım. Sol kasığımda da ağrı var . Inşallah sende gebelik olur canım
Başka ilaç vermedi. Yumurta doğal gelişti. Ben ısrar etmesen çatlatma iğnesi de yazmayacaktıSana ekstra başka bı ilaç verdi mi doktor bana çatlatma iğnesinden sonra da duphaston diye bir hap verdi gebelik oluşursa tutunsun diye o hapta dün bitti
Anladım canım hayırlısı olsun hepimiz için inşallah Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallahBaşka ilaç vermedi. Yumurta doğal gelişti. Ben ısrar etmesen çatlatma iğnesi de yazmayacaktı
Kaçıncı günün canım idrar testi mı yaptınMerhaba. Ben bu sabah test yaptım, pozitif çıktıinşallah iğnenin etkisiyle çıkmamıştır
5.haziranda iğne olmuştum. 11 gün oldu yani. Evde idrar testi yaptım. İnşallah iğnenin etkisi değildirKaçıncı günün canım idrar testi mı yaptın
İnşallah canim bende evde yaptım ama benim negatif çıkmıştı5.haziranda iğne olmuştum. 11 gün oldu yani. Evde idrar testi yaptım. İnşallah iğnenin etkisi değildir
Sabah mı yaptın ilk idrarlaİnşallah canim bende evde yaptım ama benim negatif çıkmıştı