selam kızlar merhabalar..ben geçen hafta gonal f 450 kullandım sonra perşembe günü ovitrelle çatlatma iğnesi oldum..dün bir arkadaşım geldi kendisi 6 haftalık hamile.gelirken bana gebelik testi getirmiş daha çok erkendi ama dayanamadım yaptım ve inanılır gibi değil çift çizgi gördüm..akşam üstü kan testi yaptırdık pozitif çıktı ben de doktoru aradım ama bana "çatlatma iğnesi zaten hamilelik hormonu dediğimiz HCG içeriyor daha beş gün oldu vücudun atamamıştır etkisini,yani hamile değilsin.iğne ve ilaçlar testleri yanıltmış.sen yine en az 1 hafta bekle" dedi.tabi çok heveslendiğim için yıkıldım bir anda,valla negatif çıksa bu kadar üzülmezdim heralde..ama pozitifi görüp yok değil deyince doktor kahroldum..şimdi beklicem işte mecburen..belki hamileyimdir ama çok üzüldüm yine de..bu iğneyi kullanan o kadar çok arkadaş var ki siz de benim düştüğüm hataya düşmeyesiniz diye uyarmak istedim..ben bilmiyordum çünkü iğnenin içeriğini malesef..bu arada daha evvel kullanan ya da bu durumla ilgili fikri olan varsa iğne ne zaman tamamen vücuttan atılır bilen var mı?ben dayanamıyorum artık çok sabırsızlanıyorum da.. :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
çatlatma iğnesi oviterelle hakkında bilmediğim birşey varmış meğer.
- Konu Sahibi burcinn
- Başlangıç Tarihi