• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çatlatma iğnesi olupta hamile kalan var mı

Rehal ve derya dün akşam test yaptım, çok silik bir gölge belirdi ilk on dakikada. Sonra gittikçe belirginleşti. Bu öğlen tekrar iki test daha yaptım.Biraz dandik testtiler ama o gölge çizgiyi yine gördüm. Sanki daha belirgin gibiydi. Yine de sevinmek için çok erkekn biliyorum. Size de haber vereyim dedğim. Rehalcim, sen yaptın mı test. Bugün ayın 10 canım. Benim adet tarihim yumurtlamaya göre yarın olması lazım. En son 13 ocakta olmuştum. Belirti var mı, evet beyaz akıntı çok fazla. Son iki gündür adet olacakmış gibi bel ve karın ağrısı da var. Sol kasığımdaki batmalarda ağrıya dönüştü. Ayrıca meşhur yeme iştahım kapandı, sabahtan beri açım. İnşallah güzel haber verirsin bize rehalcim.
vayyyyyyyyy hamileyiz :) hamilelik günlüğü bile yapmışız altta hayırlı uğurlu olsun inş :) tez zamanda kalbini duyarsın :)

Arkadaslar oncelike merhaba. Puko hastasiydim. Klomen+pregnyl 5000 kullandim. İlk ay hamile kalamadim. Ayni tedavi ikinci ay tekrar uygulandi.cok sukur ki su an 14 haftalik gebeyim. Doktorum pek umitli degildi. Tup bebek tedavisi dusunur olmustuk. Rabbim herkese aratmadan versin. umitsizlige dusmeyin. once Yaradana sonra doktorunuza guvenin.sevgiyle...

Arkadaslar oncelike merhaba. Puko hastasiydim. Klomen+pregnyl 5000 kullandim. İlk ay hamile kalamadim. Ayni tedavi ikinci ay tekrar uygulandi.cok sukur ki su an 14 haftalik gebeyim. Doktorum pek umitli degildi. Tup bebek tedavisi dusunur olmustuk. Rabbim herkese aratmadan versin. umitsizlige dusmeyin. once Yaradana sonra doktorunuza guvenin.sevgiyle...
neden ümitli deildi sorunun neydiki tam aksine benim doktorum bu ilaçla kolay hamile kalacağımı düşünmüştü öylede oldu zaten hayrlıs uğurlu olsun sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah :)

Canım benim hayırlı uğurlu olsun Allahım sağ salim kucağına aldığın günleride göstersin sana.Peki cnm ilk günlerde hissedebildinmi hani doktor gün veriyor ya ondan sonra tuttugu zaman ne gibi bie belirtileri oluyor

aminnnnnnnnn inş bugün randevum var benimdeee :) inanında hamile kaldıktan sonra başlıyor geçmiyor günler bende çok sıkıntı ediyordum 2 sene omadı tedaviye başlayamadık biz 2 sene doğudaydı doktor sorunu vardı yaşın küçük acele etme deyip 2 sene bekletti beni olsun herşeyde bir hayır vardır bende kpssye hazırlandım ve sonuç onuda yaptım :) bu arada akıntın hep devam edecek hamileysen ben krem gibi akıntıyı hamileliğimde gördüm önecen bir kere olmuştu oda mantar olduğumda benziyordu :) gögüstede oluyor benim ne gögüslerim sızladı nede başka birşey geriçi hiç sızlamadılar sadece büyüdüler enteresan hamilelik geçirdim midem bulanmadı hiç birşey olmadı bende sadece akıntı :) çok şükür :nazar: birde adet günümde test yaptım çıktı 2 3 gün sonra haffi kanama oldu sanırım yerleşme gerçekleşti o gnü anlatamam nasıl korktum daha da olmadı gerçi :nazar: adetine kaç gün var ???

tatlım mesela bu gece oldu.Eğer tuttuysa o yerleşme kanaması kaç gun sonra olur çok mu az oluyor birde

canım bende kan pıhtılaşma sorunu var ondan dolayı içiyorum gebe kaldğım an da iğneye başlayacam sürekli doktor kontrolndyim yani sana progestaran vermişmiydi iğneden snra bana verdi ben içyorum da eğer hamile değilsm adeti geciktirirmi br bilgin var mı bu konuda

büyük ihtimal adetini geciktirmez canım çünkü saolsun öyle güzel bir etkisi varkı kullandıktan sonra hiç şaşmaz en geç 1 hafta sonra hastalanırsın

Canım yemekten yenı cıktım.basım dönüyo su gozumun ustu uyuştu.gözümü açamıyorum ilaçtanmıki
ilaçtan olabilir ama hamilelikten olmaz çok erken geç başlıyor 7 haftada felan gerçi bende hiç olmadıya yada tansiyonun düşmüştür bilemiyorum canım yaaa herkesin bünyesi çok farklı

Canım benim hayırlı uğurlu olsun Allahım sağ salim kucağına aldığın günleride göstersin sana.Peki cnm ilk günlerde hissedebildinmi hani doktor gün veriyor ya ondan sonra tuttugu zaman ne gibi bie belirtileri oluyor

Canlarım, doktorum puko hastası olduğum için pek ümitli değildi. daha doğrusu beni kötüye hazırlayıp ümit vermek istemedi. rahimden polip filanda aldırdım. sıkıntılı bir hastaydım sanırsam :)
benim hamileliğimi anladığım nokta şu oldu. göğüslerimin altı resmen cayır cayır yanıyordu. iğne vurunduğunda bi şişlik oluyo. eğer tutmadıysa patlayacak gibi olup adet oluyosunuz (ilk ay hamile kalmadığımda bunu yaşadım) ama hamileyseniz gögüsteki acılar biraz azalıyo ama kaşıntı başlatıyor. birde hamilelik olmadıysa gününde hemen adet oluyorsunuz. 3-4 gün geçtiyse inşallah hamilesiniz demektir. çünkü bu iğneler çok kuvvetli. hormon dengenizini yerinden oynatıyor resmen :) bazı doktorlar iğneden 36 saat sonra ilişki öneriyor. ben hamile kaldığım ikinci çatlatma iğne denemesinden 3 saat önce ,36 saat sonra ilişkide bulundum. bunu da doktorum tavsiye etmişti. aklınızın bi köşesinde dursun derim. ama en önemlisi pozitif düşünmek.ilk ay ben pek inanmadım. bir yıldır çocuğum olmuyo bi iğne ile mi olacak dedim. Ama Rabbimin hazinesi bol. ikinci ay sadece güzel düşündüm. Dua dua dua diyorum. Hergün hepiniz dularımdasınız. "Rabbim isteyen dileyen herkese aratmadan versin"diyorum. öpüldünüz kocaman.

benmkini gecktrdi canım ilacı bıraktım ertesi gn adet oldm

ya kızlar ben teşhisi koydum bu ilaçı biz tutsun diye içiyoruz ama o maşallah hiç sektirmeden adet gördürüyor bize ben şüpheliyim o ilaçtan

ya kızlar ben teşhisi koydum bu ilaçı biz tutsun diye içiyoruz ama o maşallah hiç sektirmeden adet gördürüyor bize ben şüpheliyim o ilaçtan

valla bende anlamadm canım interntten araştırdım kimi adet olyum dye verdi dyo kimi düşük englleyici dye verdi dyo bende anlami değlim yani

tatlım mesela bu gece oldu.Eğer tuttuysa o yerleşme kanaması kaç gun sonra olur çok mu az oluyor birde
herkeste olmuyormuş canım o da bende çok az oldu peçeteye geldi laboboya gittiğimde bazılarında daha fazla gelebiliyor ben tam döllenmeyi bilmediğim çin o yerleşmemiydi onuda bilmiyorum adet günümden 2 gün sonra oldu benim

selam, bende iki ay önce çatlatma iğnesi oldum ama sonuç negatifti, bu ay ilaç, iğne ve aşılama ile devam edeceğiz çalışmalarımıza...

Back