Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm canım 4 ay önce bende iğne yaptırdım ama malesef bende hamile değilim bende senin gibi klomen kullandım önce ama doktor umut bağlama hemen kesin hemen tutacak diye birsey yok düşük bi ihtimal iğnenin tutması dedi, ( umarım sen şanslısındır hamile kalabilirsin..
ben hamile kaldm hatta doğum bile yaptm ama bende yan etki yaptı batında sıvı birikmesi nedeniyle 8 gn hastanede yattm.. tabi bunlar sadece ayrıntı şuan bebeğim erken doğumdan dolayı yoğn bakmda umarm çıkabilir de herşey tatlı bir macera olaarak kalır
canım bende kan pıhtılaşma sorunu var ondan dolayı içiyorum gebe kaldğım an da iğneye başlayacam sürekli doktor kontrolndyim yani sana progestaran vermişmiydi iğneden snra bana verdi ben içyorum da eğer hamile değilsm adeti geciktirirmi br bilgin var mı bu konuda
ben hamile kaldm hatta doğum bile yaptm ama bende yan etki yaptı batında sıvı birikmesi nedeniyle 8 gn hastanede yattm.. tabi bunlar sadece ayrıntı şuan bebeğim erken doğumdan dolayı yoğn bakmda umarm çıkabilir de herşey tatlı bir macera olaarak kalır
Rehal ve derya dün akşam test yaptım, çok silik bir gölge belirdi ilk on dakikada. Sonra gittikçe belirginleşti. Bu öğlen tekrar iki test daha yaptım.Biraz dandik testtiler ama o gölge çizgiyi yine gördüm. Sanki daha belirgin gibiydi. Yine de sevinmek için çok erkekn biliyorum. Size de haber vereyim dedğim. Rehalcim, sen yaptın mı test. Bugün ayın 10 canım. Benim adet tarihim yumurtlamaya göre yarın olması lazım. En son 13 ocakta olmuştum. Belirti var mı, evet beyaz akıntı çok fazla. Son iki gündür adet olacakmış gibi bel ve karın ağrısı da var. Sol kasığımdaki batmalarda ağrıya dönüştü. Ayrıca meşhur yeme iştahım kapandı, sabahtan beri açım. İnşallah güzel haber verirsin bize rehalcim.
yok canım hatta tam adet gününde olmanı sağlar bene hiç kullanmadım onu hamile kaldıktan sonrada onun yerine aspirin verdi bana progestanı çok çok önceden adet düzensizliği için vermişti doktor tama zamanında olmuştum geciktirmez yarın adet olmazsan test yap :) çıkar inş bende adet günümde yapmıştım çıkmıştı darısı sizin başınıza
çıkmış canım hayırlı olsun :) genelde olduğu halde negatif çıkıyor ama pozitif çıkıp negatif olmuyor bende senin gibiydim çizgiyi gördüm ama emin olamadım kanda yaptırdım kanda 50 ydi sonra bebeği görene kadar gene rahat edemedim :) böyle böyle devam etti sonra keseyi gördüm bebeği görmeyi bekledim :) bebeği gördüm belirsiz bir şekilde kalbinin ataması felan :) sonra emin oluyorsun hamilesin :) kan testide yaptır bence beklemeden :) inş rehal de görür çizgiyi silik oluyor zaten benimkide silikti :)
Rehal ve derya dün akşam test yaptım, çok silik bir gölge belirdi ilk on dakikada. Sonra gittikçe belirginleşti. Bu öğlen tekrar iki test daha yaptım.Biraz dandik testtiler ama o gölge çizgiyi yine gördüm. Sanki daha belirgin gibiydi. Yine de sevinmek için çok erkekn biliyorum. Size de haber vereyim dedğim. Rehalcim, sen yaptın mı test. Bugün ayın 10 canım. Benim adet tarihim yumurtlamaya göre yarın olması lazım. En son 13 ocakta olmuştum. Belirti var mı, evet beyaz akıntı çok fazla. Son iki gündür adet olacakmış gibi bel ve karın ağrısı da var. Sol kasığımdaki batmalarda ağrıya dönüştü. Ayrıca meşhur yeme iştahım kapandı, sabahtan beri açım. İnşallah güzel haber verirsin bize rehalcim.
canım ben yaptırdm negaatf adette olmadm daha cumartsi gderm blki dktora silikse gebelik var demektir bendede silik çıkmiştı 2 3 gün sonra yaptım koyu çizgi çıktı günden güne hrmanlarn arttıgı için koyu rengi görürsün ama bence hemen kan tahlili yaptr
sen daha önce hamile kaldın mı
3 defa tedavisiz oldu bu ay kullandm sadec çatlatma iğnsini ama br daha vurunmuycam yaza kadar beklemek istiyoruz. olmazsa yeniden başlıycaz iğneye aşılama ya peki sen kaldın mı
yok canım ben hiç kalamadım 2 sene korunmadık hüsran doğudaydık birde doktor felan malum tedaviyede başlayamadık 2 sene geçti batıya gelince gittim işte yumurtlama takibim yapıldı yumurtlamadığım anlaşıldı rahim filmide çekindim ilk ay şükür ki kaldım düşükle mi sonuçlanıyordu peki zor bir durum tekrar yaşatmasın inş sağlıklı bir gebelik geçirirsin
amin inşallah canım bende kan pıhtılaşması sorunu var düşüklerden sonra genetk testler yapildı orda çıktı bu hastalığım sen hamilemisn şimdi
evet 19 haftamın içindeyim inş birdahaki hamileliğin sorunsuz geçer gerçi sorunu bulmuşlar çok var bu nedenden bebeğini kaybeden ama iğne ilaç la sorunsuz geçiyor allah dertsiz derman vermesinm
amin canım bizde hemen çocuk istyoruz artık sebebini öğrendk dye allah sağlklı sıhatli kucana almayı nasp etsin haytm
inş canım ama bana senin çok bekletmicekmiş gibi geliyor :) bebeişin
inşallah canım sen hç ovulasyon testi kullandın mı