çatlatma iğnesi olupta hamile kalan var mı

rehal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2012
407
0
116
Amasya
kızlar 10 aralıkda adet oldum adetimin 5 günü yumurta geliştirmek için 5 gün hap kullandım 10 gün gittim doktora gonal f dye iğne verdi 3 gün göbekten kendim yaptım cumartesi doktora gittim yumurtalıkların çok güzel olduğunu söyledi ve ovitrelle çatlatma iğnesi verdi eve gelnce göbekden kendim vurdum size sorum şu bu iğneleri vurnupda hamile kalan varmı?

canım, bu konu başka başlıklarda tartışılıyor zaten, onları bulup oradakilere sorabilirsin, "klomenle hamile kalanlar" gibi bir şey olması lazım başlığı, şu anda hatırlayamıyorum. Kısırlık ve infertilite bölümünde olabilir.. Ama birçok kişinin bu yöntemle hamile kaldığını okumuştum, inşallah sen de kalırsın :) sevgiler..

ben üç ay hem serofen ilacı hem çatlatma iğne ile hamile kalmaya çalıştım... üç ayda bir sonuç alamadım... 4. ayda ara vermeye karar verdik drumla ve biz eşimle uzun bir tatile antalyaya gittik... deniz, güneş, plaj konyaya dönünce hamile kaldığımı öğrendim.... ALLAHıma şükürler olsun!!!

inşallah bende bu ay hamile kalırım

cevaplarınız için çok teşekkür ederim

canım bende 6aydan beri bebek istiyorum ama olmmadı,geçen ay merional,ve menegon iğne kullandım daha sonra çatlatma iğnesi yaptım ama sonuç malesef hamiş kalamadım ama inşlh sen kalırsın, iğneyle hamile kalan arkadaşlarım var...

inşallah canım en kısa zamanda hamile kalırız
cvabın için teşekürler

ben bu ay vuruldum ama tutmadı . ocak ayında tekrar dan vurulcam

inşallah bu kez olur canım

aslında benim hamile kalma gibi bir sorunum yoktu 3 defa düşük yaptım ben ama doktor hızlandırmak için bu ay iğneye başladı bakalım ne oluyo allah hakkımızda hayırlısını versin yarabbim isteyen herkese nasip etsin

Merhaba ovitrelle ile ben gebe kaldım suanda 16 haftalık gebeyim oglum olacak insalla darısı senın basına .)

Merhaba ovitrelle ile ben gebe kaldım suanda 16 haftalık gebeyim oglum olacak insalla darısı senın basına .)

Hayatımm ben ilk kolumdan vurulmustum yumurtam 22mm di o tutmadıdaha sonra tekrar klomen kullandm 20mm yumurtam olduktan sonra gobekten oldum 36saat sonra ilişki dedi doktorum kısmet oldu tutu cook sukur 15gun test yaptın ıkıncı cızgım cooookkkk sılık cıkmıstı daha sonra hemen kan tetsi yaptırdım 320 cıkmıstı.

2 defa kullandğında hamile kaldın yani benim doktorumda iğneyi olduğum gün akşamı ilişki dedi birde 36 saat sonra dedi bizde fazlasyla yaptık bakalım hayırlısı inşallah hamile kalırım bu ay çok istiyorz bu arada bende göbekten oldum

kızlar iğneyi olalı bu gün 9 günüm 2 gündür aşırı derecede başım dönüyor ve arada midem bulanıyor sizce bu hamilelik belirtisi olabilir mi acaba test yapsam çıkar mı neolur yardım edin

ben hamile kaldım canım 18 haftama girdim şükür :9 4 aylık hamileyim yani sorunun sadece oysa hiç korkma ama ben rahim filmide çekindim belki oda etkilidir :) ilk ayımda tuttu çünkü çekinmediysen boşyere ilaç almaktansa rahim filmi isteyebilirsin ama sakın devlette yaptırma özelde hem rahat olur hiç korkulacak birşey değilmiş :) çok korkuyordum oysaki :) abartılıyor

kızlar iğneyi olalı bu gün 9 günüm 2 gündür aşırı derecede başım dönüyor ve arada midem bulanıyor sizce bu hamilelik belirtisi olabilir mi acaba test yapsam çıkar mı neolur yardım edin

canım onlar ileride olur psikolojik bence şimdi yapma bence kanda bile 12 gün diyorlar ben iğnenin üstünden tan 14 gün adet günümde test yaptım gördüm kırmızı çizgiyi allah tüm isteyenlere sağlıklı gebelik nasip etsin :) ama sıkma canını sorunun dedğim gibi sadece buysa tık diye kalırsın :) anlamadan gelir mucizen :)

Canım benim adet tarihim 13 Aralık. 28 aralıkta akşam 9 da iğneyi göbekten yaptım. Doktor bana ertesi sabah cumartesi 9 da ilişki önerdi. Ondan sonra gün aşırı dedi. Biz yine de sağlam olsun diye pazar gecesi görevimizi ifa ettik:)) Ondan sonra da hiç ilişki olmadı ne yazıkki. Yani benim pek ümidim yok. Cumartesi yumurtamın çatladığına eminim ama. Dayanamayıp 6 gün sonra test yaptım. İğne etkisiyle pozitif çıkacağını bile bile idrar testi yaptım:) Maksat şu meşhur çift çizgiyi görmek. İki gün sonra yan 8.gün tekrar yaptım. Bu sefer testte bşey çıkmadı. Çok bekledikten sonra ikinci çizgi belirdi. Demekki biz 14. günden önce idrar testi yapmamalıyız canım. Ben de senin gibi heyecanla bekliyorum. 11 ocak bat.
Sen de ne belirtiler var başka. Ben de yumurtlamadan 6 gün sonra iki gün süren kasık ağrısı oldu. Son 3 gündür de çok yoğun beyaz krem kıvamlı akıntı var. Bunlar adet belirtisi büyük ihtimalle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…