ben üç ay hem serofen ilacı hem çatlatma iğne ile hamile kalmaya çalıştım... üç ayda bir sonuç alamadım... 4. ayda ara vermeye karar verdik drumla ve biz eşimle uzun bir tatile antalyaya gittik... deniz, güneş, plaj konyaya dönünce hamile kaldığımı öğrendim.... ALLAHıma şükürler olsun!!!
inşallah bende bu ay hamile kalırım
cevaplarınız için çok teşekkür ederim
kimse yok mu lütfen cvp verinnnnnnnnnnnnnnn
canım bende 6aydan beri bebek istiyorum ama olmmadı,geçen ay merional,ve menegon iğne kullandım daha sonra çatlatma iğnesi yaptım ama sonuç malesef hamiş kalamadımama inşlh sen kalırsın, iğneyle hamile kalan arkadaşlarım var...
ben bu ay vuruldum ama tutmadı . ocak ayında tekrar dan vurulcam
kızlar 10 aralıkda adet oldum adetimin 5 günü yumurta geliştirmek için 5 gün hap kullandım 10 gün gittim doktora gonal f dye iğne verdi 3 gün göbekten kendim yaptım cumartesi doktora gittim yumurtalıkların çok güzel olduğunu söyledi ve ovitrelle çatlatma iğnesi verdi eve gelnce göbekden kendim vurdum size sorum şu bu iğneleri vurnupda hamile kalan varmı?
Merhaba ovitrelle ile ben gebe kaldım suanda 16 haftalık gebeyim oglum olacak insalla darısı senın basına .)
Merhaba ovitrelle ile ben gebe kaldım suanda 16 haftalık gebeyim oglum olacak insalla darısı senın basına .)
Hayatımm ben ilk kolumdan vurulmustum yumurtam 22mm di o tutmadıdaha sonra tekrar klomen kullandm 20mm yumurtam olduktan sonra gobekten oldum 36saat sonra ilişki dedi doktorum kısmet oldu tutu cook sukur 15gun test yaptın ıkıncı cızgım cooookkkk sılık cıkmıstı daha sonra hemen kan tetsi yaptırdım 320 cıkmıstı.
kızlar iğneyi olalı bu gün 9 günüm 2 gündür aşırı derecede başım dönüyor ve arada midem bulanıyor sizce bu hamilelik belirtisi olabilir mi acaba test yapsam çıkar mı neolur yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?