Catlatma ignesi olup ta hamile kalmayi bekleyenler

İnsallah olmamissindir canim benim bugun adetimin 11.gunu iki.yumurtam buyumus biri 21cm biride 16cm bugun ikindi gibi catlatma ignesini vurulcam insallah ikiz olabilme sansi cok yuksek dedi hayirlisi bakalim beklicez 20gun
Kızlar durumlar ne ? Ben 14. Gün gebelik tes yaptım idrarla ç. Negatif çıktı. Hala adet olmadım. Cars İstanbul da kan testi yaptırıcam. Köydeyim suan yaptıramıyorum. Tabi o zamana kadar hasta olmazsam

İnsallah olmamissindir canim benim bugun adetimin 11.gunu iki.yumurtam buyumus biri 21cm biride 16cm bugun ikindi gibi catlatma ignesini vurulcam insallah ikiz olabilme sansi cok yuksek dedi hayirlisi bakalim beklicez 20gun

Canım 18. Gün adet oldum. İlk denememdi bu ay yine klomen e başladık. Kist oluşmamış şükür ki. Umarım senin tutar

Canım 18. Gün adet oldum. İlk denememdi bu ay yine klomen e başladık. Kist oluşmamış şükür ki. Umarım senin tutar
İnsallah canim hayirlisi olsn bende 16.gun oldum adet ama catlatma ignemi adetin 16.gunu vuruldum cok zor buyuttuk yumurtayi bu ay da cok sukur 11.gun adetn buyumus yunurtalarm yavas yavas tedavi ise yariyo cok sukur ilj defa 11.gun catlatma ignesi vurulcam

Mrb kizlar sonuclariniz ne oldu igneden sonra..bende dun vuruldum igne bakalim ne olur insallah guzel hanerler aliriz..

Bende temmuz 18 de ignemi oldum 3 gun sonra 2 gun kahve rengi az akintim oldu.bugunde yumurta aki kivami akintim var bu yumurtlama belirtisi diye biliyorum aklim karisti.sag tarafta yumurtam olusmustu suandada sag tarafim agriyor insaallah adet olmam sonucu size yazarim bayanlar

Bende temmuz 18 de ignemi oldum 3 gun sonra 2 gun kahve rengi az akintim oldu.bugunde yumurta aki kivami akintim var bu yumurtlama belirtisi diye biliyorum aklim karisti.sag tarafta yumurtam olusmustu suandada sag tarafim agriyor insaallah adet olmam sonucu size yazarim bayanlar
18 TEMMUZ MU YAZDIN CANIM?

Ay yanlis bilgi 1 agustosta catlama ignesi oldum 1 tane sag tarafta yumurtam vardi 2 gun sonra dr catlamis dedi.dun yumurta aki kivaminda akintim olunca sasirdim bu yumurtlama belirtisi diye biliyorum sanirim yine olmadi adet olmayi bekliyorum insaallah olmam

Ay yanlis bilgi 1 agustosta catlama ignesi oldum 1 tane sag tarafta yumurtam vardi 2 gun sonra dr catlamis dedi.dun yumurta aki kivaminda akintim olunca sasirdim bu yumurtlama belirtisi diye biliyorum sanirim yine olmadi adet olmayi bekliyorum insaallah olmam
Insallah hamilesindir canim..akinti gebelik belirtisinde de oluyo cnm.14 gun olmus test yapmadin mi..

Amin insaallah en kisa zamanda hepimiz bekledigimiz haberi aliriz canim :dua: cok korkuyorum negatif cikicak diye o yuzden yapamiyorum biraz daha beklemek istiyorum ama bugun asiri halsizim

Amin insaallah en kisa zamanda hepimiz bekledigimiz haberi aliriz canim :dua: cok korkuyorum negatif cikicak diye o yuzden yapamiyorum biraz daha beklemek istiyorum ama bugun asiri halsizim
Benim onceki ay catlatma ignesinden sonra 12. Gun lekelenmelerim basladi.canim.sonra da 14.gun adet olmustum..bu ay olmam.bende insallah:(

Iyi dusun iyi olsun insaallah rabbim sevindirsin bu ay canim seni.hamile haberini bekliyorum ☺ benim kasiklarimda agrilar basladi ne zor bir bekleyistir bu...

Back