- 29 Aralık 2010
- 1.244
- 437
- 158
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pardon canin 25haziranda vuruldum yanlis yazmisim30 haziranda yaptırdım iğneyi canım. Bekliyorum 15 gün dolmasını.
Ama senin 25 gün olmuş ?? 15 haziran da yaptırdıysan ??? Gebelik testi yaptın mı
Aramizda 5gun var belirtilerin varmi peki benim var karnim cok agriyo 3gunden beri . goguslerim de cok agriyo bakalim herseyn hayirlisiPardon canin 25haziranda vuruldum yanlis yazmisim
Aramizda 5gun var belirtilerin varmi peki benim var karnim cok agriyo 3gunden beri . goguslerim de cok agriyo bakalim herseyn hayirlisi
Aynen canim ya.gerek yok umitlenmeye her ay ayni husran amann :) olursa zaten illaki ogreniriz benim tek sikintim erken grenmem benim icin daha iyi cunku 3dusuj yaptim hamile oldugumu ogrndgm zaman doktorum igneler filan vericek Rabbim hayirli saglikli evlatlar versin hepimizeYaptırdıktan sonraki ilk 3 gün kasık agrım oldu yumurtam sol taraftaydı sol kaşığım agrıdı ( aşırı)
Suan göğüslerim agrıyor onun dışında ara ara kasık Ağrı'sı ama hafif. Tabi bunlar ilacın etkileri de olabilir çok ümitlenmesek daha iyi olur
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ben klomen ve catlatma ignesi oldum bugün 11. Günüm bundan 2 gün önce pembe si akinti oldu bir bucuk gün sürdü kesildi şimdi ise halsizlik ve baş dönmeleri başladı kasıklarımda çok hafif ağırdan devam ediyor çok uykususuzlukda var devamlı uyumak istiyorum bu neden olabilir acaba
Canim insallah hamilesindir . benim 16.gunum bugun catlatma ignemden sonra ama bas donmesi filan yk sadece karnim agriyo goguslerm ck buyudu ve agriyo bakalm hayirlisi olsn hakkimzda ama beklemen daha iyi catlatma ignesinden snra 3hafta snra test yapilmaliymisMerhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ben klomen ve catlatma ignesi oldum bugün 11. Günüm bundan 2 gün önce pembe si akinti oldu bir bucuk gün sürdü kesildi şimdi ise halsizlik ve baş dönmeleri başladı kasıklarımda çok hafif ağırdan devam ediyor çok uykususuzlukda var devamlı uyumak istiyorum bu neden olabilir acaba
Canim insallah hamilesindir . benim 16.gunum bugun catlatma ignemden sonra ama bas donmesi filan yk sadece karnim agriyo goguslerm ck buyudu ve agriyo bakalm hayirlisi olsn hakkimzda ama beklemen daha iyi catlatma ignesinden snra 3hafta snra test yapilmaliymis
Amin daha önce 2 kez düşük yaptım 4 buçuk aylık ken kaybettim sonra EşiM özel bir hastaneye gitmek istedi gittik aylarca devlet hastanesinin bulamadığı düşük nedenini buldu Heterozigot tasiciymisim yani kanda pirtilasma varmış oyuzden kaybetmiştim şimdi kan sulandirici ilaç verdi kullanıyorum ancak catlatma ignesinden sonra karin kasik ve bel agrisi çok yaşadım bugün 11. Günüm 2 gün önce bir bucuk gün süren bir pembe a kintim oldu geçti şimdi de çok uyku hali ve baş dönmesi yaşıyorum pskolojikmi bilmiyorum ama doktorum döllenme olduysa normal dedi bir hafta sonra tahlil yaptir bakalım dedi inşallah hamileyimdir içinde kipirdiyan bir bebegin kalp atışını duydugun bir bebeği bir evladı kaybetmek çok zor allah kimseye yasatmasin inşallah allah hayırlı olacaksa evlat versin hayırsız olacaksa vermesin bu dusuncedeyim çünkü bir canlıyı karnında hisse tip onunla konuşup hayaller kurarken kaybetmek çok büyük bir acı allah kimseye yasatmasin evlat acısını şunu bilin hepimiz üzülüyoruz degilmi olmuyor diye olupta onu tam yaşayıp hissetmeye başladığında kaybetmek iste bu olmamasından dahada acı hem çok büyük aci allah hepimizin hakkında ayrılışını nasip etsin insallah
Bende cok strestliydim esim benim cok icine atiyor bazen konusuyoruz da icine attigini anliyorm ben cok dert ettm bu olayi kendime ama derdi veren Rabbimdir insallah dermanimizida verir . ben kafama takmiyorm artk adetimi bekliyrm olursam olurum herseyin hayrlisiEvet haklısın bakalım inşallah olur gerçi ben hiç ümitli değilim ama EşiM çok ümitli ne gecesi kaldı nede gündüzü uyku bile uyuyamiyor korkuyor galiba olmazsa olurda yine aynı şeyleri yaparsak diye allah h ayirlisini versin
Bende cok strestliydim esim benim cok icine atiyor bazen konusuyoruz da icine attigini anliyorm ben cok dert ettm bu olayi kendime ama derdi veren Rabbimdir insallah dermanimizida verir . ben kafama takmiyorm artk adetimi bekliyrm olursam olurum herseyin hayrlisi
Arastirma yaptirdim canim birsey cikmadi doktorum bana hamile oldugunu ogrenince coraspirin icmemi soyledi gunde bir kereCanım sen niye düşük yapmis in baktilarmi hiç kromozom ve tramboli testi rahim filmi yaptilar mi sana nedeni neymis
Arastirma yaptirdim canim birsey cikmadi doktorum bana hamile oldugunu ogrenince coraspirin icmemi soyledi gunde bir kere
Valla canim beklemek daha iyi benim hosuma gidiyo artk :)) beklesen tabikide daha iyi . kacinci gunun bugun en sonki bat ne zmanBana 1 ay önce başladı kan sulandirici ilaca birde fobik 1 fadıl foliksaitede 3 ay önce başlattı benim doktorum çok iyi benim için ağladı bile elinden geleni yapıyor benim tahlillerimde hetezirigot taşıyıcı olduğum çıktı yani kan pihtilasmasi onun için bebeklerin yasamiyormus tahlil sonucu çıkar çıkmaz kansulandiriciya başladı doktorum çok ümitli ama bende hiç o ümit yok ben 15 gün tahlil yapalım diyorum doktorum dediği gibi EşiM 20 gün bekle ilaç etkisi ile umitlenmiyelim diyo sonra kaldiramam diyor biz 3 yıllık evliyiz ama esim hala ilk tanıştığımız gün gibi beni tutar davranır hiç kırk az ama bu konuda inatçı ne kadar bekliyim tahlil için o pembe akıntıya aklımı çok karıştırdı ya daha önceki gebeliklerimdede aynısı ol du bekliyeyimmi 20. Günü
Bebekmami benim de hic umidim yk kesin ya kist oldu ya da catlamadi yumurtaliklarm ben pek inanmiyrm bu ay hamile kaldigima tabikide Rabbim bilir test de yapmadm ona verilen paraya aciyrm bide erken gebelik testi yapanlar var 25 tl az da degil