Çatlatma iğnesi olup HCG düşük çıkanlar

twinkle13

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2022
239
413
26
Kızlar bana da yardımcı olur musunuz?
Sat 8 Kasım, 19 Kasımda çatlatma iğnesi vurundum ve dayanamadım adete 1 hafta kala kan verdim sonuç 1.9 çıktı böyle çıkıp yükselen var mı?

Kızlar bana da yardımcı olur musunuz?
Sat 8 Kasım, 19 Kasımda çatlatma iğnesi vurundum ve dayanamadım adete 1 hafta kala kan verdim sonuç 1.9 çıktı böyle çıkıp yükselen var mı?
İğnenin 14. Gününe kadar bekle sonra yaptır en doğru sonucu o zaman veriyor.

Haklısın canım ama bekleyemedim 14 gün sonra adet günüme 2 gün falan kalıyor. Sende var mı böyle bir durum
Bende tedavi görüyorum letu+ovıtrelle ama benim hiçbir sorunum yok ve reglim çok düzenlidir 28 günde bir olurum şaşmaz yani ben reglim bekliyorum. Senin kaç gün var regline

Bende tedavi görüyorum letu+ovıtrelle ama benim hiçbir sorunum yok ve reglim çok düzenlidir 28 günde bir olurum şaşmaz yani ben reglim bekliyorum. Senin kaç gün var regline
Benimde 28 günde bir olur ve düzenlidir en fazla 1 gün gecikir 5 veya 6 Aralık'ta adet olcam. Senin kaç günün var?

Evde test yaptım ama negatif canım iki gün önce baya yoğun kasik ve bel ağrım vardı bugünde bel ağrısı var sadece belki geç döllenme olmuştur diye düşünüp adetin geçmesini bekliyorum :KK43: sende var mı bir değişiklik?

Evde test yaptım ama negatif canım iki gün önce baya yoğun kasik ve bel ağrım vardı bugünde bel ağrısı var sadece belki geç döllenme olmuştur diye düşünüp adetin geçmesini bekliyorum :KK43: sende var mı bir değişiklik?
Valla bende de hiçbir değişiklik yok bekliyorum. Test yapacaktım bugün ama vazgeçtim korktum varsa zaten 2 gün kaldı reglime çıkacak sonucu.

X