• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Catlatma ignesi olmadan klomen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sen10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2019
154
91
48
35
Slm klomen kullanip catlatma ignesi vurulmadan gebelik olusur mu negatif asilama sonrasinda bu ay da dedim ki sadece klomen iceyim deniyeyim igne vurulmadan da bu yumurta catlicak nasilsa her ay catli yo ya fikri olan var mi

Bunu bende dusunuyorum aslında ama kist olur diyorlar benım yumurtlama catlama gıbı sorunum yok ama kalite ile ilgili sıkıntım var klomen kalıtelestırıyor elimde de var ama catlatma ıgnesı olmadan kist yapar diyorlar birde onla ugrasmak ıstemıyorum

Slm klomen kullanip catlatma ignesi vurulmadan gebelik olusur mu negatif asilama sonrasinda bu ay da dedim ki sadece klomen iceyim deniyeyim igne vurulmadan da bu yumurta catlicak nasilsa her ay catli yo ya fikri olan var mi
Bazen yumurta kendiliğinden çatlayacak diyip doktor iğne önermiyormuş ben bu ay klomen kullandım 16 ve 18 mm büyüklüğünde iki tane yumurta oluşmuştu ertesi gün iğne ol demişti eşim göreve gidince olamadım iğneyi tekrar gittim çatlamadıysa olayım diye doktor çok olumsuz konuşmuştu o çatlamamıştır kalmamıştır yumurta falan diye ama 21 ve 24 mm büyüklüğüne oluşmuş iğneyi vurdu

Pardon çatlamıştır diye olumsuz konuşmuştu diyecektim bid3 sizin yumurtalar kAç mm büyüklüğüne oluştu bende en korktuğum şey kiste dönüşmüş olmasi

Back