catlatma ıgnesı oldum

serap2002

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2015
141
77
33
cumartesı saaat 11 fılan gıbı catlatma ıgnesı oldum doktor pazar gunu salı gunu ve persembe gunu saat 10 da aksam ılıskı onerdı takvıme mutlaka uy dedı pazar gunu ılıskı oncesı cok beeyaz ı akıntı oldu ama ılıskıden snra akıntım hıc olmadı acaba neden oncesınde olduda sonrasında olmadı bıde olmusmudur acaba ılk denemede hamıle kalanlar oldumu lutfen yorumlarnızı beklıyorum bırde catlatma ıgnesını koldan yaptılar ben ınternette hep gobekden yapılıyor dıe duymustum kldan da oluyormu

canım Allah yardım etsin
inşallah hemen olur
Rab' bim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin tez zamanda inşallah :)

Canım benim yengem olmuştu o iğneden.nerden yapıldığı fark etmez.ilk iğneden sonra hamile kalmıştı.stres yapma olur inş

Canım öncelikle seninki dert değil bunu söylemek istedim. tüp bebekle en zor şartlarda hamile kalmaya çalışan bayanlar, benim gibi hamile kalıp sebebsiz düşük yapıp bebeğini kaybedenler var senin derdin onların kinde devede kulak kalırç sonrasına gelince inşallah hamile kalırsın bebeğini kucağına alırsın.

ama sorun yokken hamıle kalamamkda bı det degılmı hıc bır sorun yok ne bende ne sımdeama hamıle kalamıyorum

bendklomen kullandım bugun doktordaydım bana ıgne verdı vuruldum ve cumartesıye kadar 1 gun arayla ılıskı onerdı 1 tane yumurtam olusmus cumartesı tekrar gıdıcem Allah ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah benım ıgnem kalcadan yapıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…