Cnm ben durumu izah edeyim sen karar ver.iğne vurulduktan yaklaşık 36-60 saat sonra yumurtalar çatlar çatlayan yumurta 24 saat içerisinde spermlerle karşılaşır ve Döllenme gerçekleşir.bu saatten sonra kanda hcg yavaş yavaş artmaya başlar.döllenmeden yaklaşık 7-10 gün sonra embriyo Rahime ulaşır ve buraya tutunur.bundan sonra hcg daha da hızlı artışa geçer.hcg kanda arttıkça idrarla atılmaya başlar.iğneden 15 gün sonra pozitifi görmek mümkün.bana kısmet olmadı ama umarım sen görürsün. Aslında en Güzeli beklemek.tabi bekleyebilirseninşallah canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ama ıcımde bı dusunce kesın yıne tutmamıstır dıye bı dusunce var cunku her ay gunum gectınde test yapıp sonucuda aglamakla bıtırdım oyuzden pek umutlanmak istemiyorum erken degılmı test yapmam ıcın regl gecmesını beklesemm kavam ıce karıstı düşünmek ıstemıyorum tutmazsa uzulmeyım dıye ama sence napıyım kesın olarak
Cnm ben durumu izah edeyim sen karar ver.iğne vurulduktan yaklaşık 36-60 saat sonra yumurtalar çatlar çatlayan yumurta 24 saat içerisinde spermlerle karşılaşır ve Döllenme gerçekleşir.bu saatten sonra kanda hcg yavaş yavaş artmaya başlar.döllenmeden yaklaşık 7-10 gün sonra embriyo Rahime ulaşır ve buraya tutunur.bundan sonra hcg daha da hızlı artışa geçer.hcg kanda arttıkça idrarla atılmaya başlar.iğneden 15 gün sonra pozitifi görmek mümkün.bana kısmet olmadı ama umarım sen görürsün. Aslında en Güzeli beklemek.tabi bekleyebilirsen
saol canım. inşallah seninde güzel haberlerin gelir.. öncesinde birlikte olmuştuk. ama en son 23 yumurtlama gününe göre. insan çok sitres oluyo zaten. kendini şartlandırmak kötü bi psikoloji. ben 3 şubatta kan testi yaptım. onda hcg değerlerim yükselmeye başlamıştı. yani ilişkiden 11 gün sonra sonucu aldım ben. :CüvCüv:
saol canım. inşallah seninde güzel haberlerin gelir.. öncesinde birlikte olmuştuk. ama en son 23 yumurtlama gününe göre. insan çok sitres oluyo zaten. kendini şartlandırmak kötü bi psikoloji. ben 3 şubatta kan testi yaptım. onda hcg değerlerim yükselmeye başlamıştı. yani ilişkiden 11 gün sonra sonucu aldım ben. :CüvCüv:
Sanırım Mesajı bana yazmışsın yeni gördüm vuruldum Çoktan ama o ay tutmadı sanırım seninki de tutmamış Dr bu ayda son kez klomen ve iğne verdi olmazsa gelecek ay hsg dedi.iğneyi dün oldum ilişki Güler'i Kafamı karıştırıyor strese girdim yine bugün ve yarın yapacağım sanırım sen ne yaptın ?vuruldumu igneyiii
bana catlatma ıgnesı vurmustu tutma tekrar gıtım tekrar duphaston verdı regl oldum ve klomen verdı ılac bıttsın dedı ılıskı önerdı takvım yontemı bu sefer ıgne vurmucam dedı kendılınden catlıcakmı yumurta onun takıbıne aldı hayırlısını versın rabbım herkese rabbım hayırlı evlat nasıp etsınSanırım Mesajı bana yazmışsın yeni gördüm vuruldum Çoktan ama o ay tutmadı sanırım seninki de tutmamış Dr bu ayda son kez klomen ve iğne verdi olmazsa gelecek ay hsg dedi.iğneyi dün oldum ilişki Güler'i Kafamı karıştırıyor strese girdim yine bugün ve yarın yapacağım sanırım sen ne yaptın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?