12.günde mi 1.20 çıktı ? Evet canım belli olmaz 14.gün gebeliğini öğrenen de var 16.günde..Selam kızlar 12 gün önce çatlatma iğnesi oldum 2 gün önce test verdim 7.38 çıktı dün de 1.20 çıktı yani iğnenin etkisiyle pozitif çıkmıştı değerim şimdi 1.20 beta hah yükselme ihtimali var mı
Merhaba şimdiki durumunuz nedirSelam kızlar 12 gün önce çatlatma iğnesi oldum 2 gün önce test verdim 7.38 çıktı dün de 1.20 çıktı yani iğnenin etkisiyle pozitif çıkmıştı değerim şimdi 1.20 beta hah yükselme ihtimali var mı
Hamilemisin? CanimSelam kızlar 12 gün önce çatlatma iğnesi oldum 2 gün önce test verdim 7.38 çıktı dün de 1.20 çıktı yani iğnenin etkisiyle pozitif çıkmıştı değerim şimdi 1.20 beta hah yükselme ihtimali var mı
Benimde iynenin 15 ci gunu testim neqativ(((Selam kızlar ne alemdesin.bana da 7 gün oldu beklemedeyim
Adet oldunuz muBenimde iynenin 15 ci gunu testim neqativ(((
Hayir olmadm henuz adet tarihim 15 aralikAdet oldunuz mu
Bende 15 ci gununde neqativ insaallah pozitive doner ikimisdedeKızlar çatlama iğnesinin günü hariç 11. Gündeyim erken gebelik testi yaptım negatif. Sizce pozitife dönme ihtimali var mıdır
İnşallah kan verdiniz mi ben olsam kan verirdim 14. Gün en azından kesinleşirBende 15 ci gununde neqativ insaallah pozitive doner ikimisdede
Adet tarihiyle alakası yok iğneden 16 gun sonra adet olunurHayir olmadm henuz adet tarihim 15 aralik
Testim negatif di die vermedimİnşallah kan verdiniz mi ben olsam kan verirdim 14. Gün en azından kesinleşir
16 gun olucak yarin bakalim dun adet agrim vardi simdi yok belki pozitife donerAdet tarihiyle alakası yok iğneden 16 gun sonra adet olunur
Versin canım. Benimde igneden sonra 9. Gün hala silik cikiyor16 gun olucak yarin bakalim dun adet agrim vardi simdi yok belki pozitife doner
Hala iynenin etkisi gecmemisdirAllah kalbindekini hayırlısı ile
Versin canım. Benimde igneden sonra 9. Gün hala silik cikiyor
Merhaba canım son paylaştığım görsellere bakar mısın baya bir kasik ağrısı da başladı bugün 12. GünümBende 15 ci gununde neqativ insaallah pozitive doner ikimisdede
Nerde canim goremiyorumMerhaba canım son paylaştığım görsellere bakar mısın baya bir kasik ağrısı da başladı bugün 12. Günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?