Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm bu tedavi yi 4 5 kere verebiliyor bu3.kullanimin degilmiGittim canım tekrar klomen verdı
hadi bakalım guzel haberler verelm birbirmze16 mayısta iğne vurdum beklemedeyim bende hakkımızda hayırlısı olsun
inşallah canm 2. klomen ilk iğne umarım son olur bu ay bebek haberi alırız gün saymak kaldi 5. günümhadi bakalım guzel haberler verelm birbirmze
Insallah canm benm de 9.gun bugun sabah dayanamayip test yaptm cok cok silik cikti az onc3 yine yaptm bir tik daha koyu ignenin etkisi olsa gerekinşallah canm 2. klomen ilk iğne umarım son olur bu ay bebek haberi alırız gün saymak kaldi 5. günüm
14. günü bekle ama kanda baktır canm hemen idrara geçmeyebilirInsallah canm benm de 9.gun bugun sabah dayanamayip test yaptm cok cok silik cikti az onc3 yine yaptm bir tik daha koyu ignenin etkisi olsa gerek
aynı gün öğrenicez sanırımMerhaba.bende bu ay 2ci kez catlatma ignesi yaptirdim .16mayisde .beklemedeyim
InshAllah seviniriz .benim esimde de degerler biraz dusuk.ondan cok umudum yok.aynı gün öğrenicez sanırım
Sizde bir belirti varmi?ben hic bir wey hiss etmiyorumaynı gün öğrenicez sanırım
bacaklarım sızlıyor belimdr hafif bir ağrı var birde üşüyorumSizde bir belirti varmi?ben hic bir wey hiss etmiyorum
herkeste farklı oluyor benimde iğnenin ertesi gün biraz ağrı oldu şimdi çok bisey yokMerhaba.ben 14mayis igne vurdurmuwdum 15mayis butun gun agri oldu kesin catladi diye dusundum.16mayis bakildi catlamamisdi tekrar igne oldum.17mayis catladi ama o gunu hic bir agri hiss etmemiwdim akintidan dolayi bileim catldigini.sonra doktor da baktiginda catlamis dedi
inshAllah bu ay kismet olurherkeste farklı oluyor benimde iğnenin ertesi gün biraz ağrı oldu şimdi çok bisey yok
aminnn inşallah bu gün 7. gün hiç bir belirtim yokinshAllah bu ay kismet olur![]()
aramıza hoşgeldin canım son 1 haftaMerhaba.bende bu ay 2ci kez catlatma ignesi yaptirdim .16mayisde .beklemedeyim
Benimde hic belirtim yok.aslinda umutla beklemiyorumda.bıkmış gibiyim artik umutlanmakdan biraz vazkecmisim sanirim .doktor dedi 6ay deneye biliriz ilac+igne ile .bu ay 2ci ayimdi.ama ben kararsizim.bilmiyorum 3cu kez de denesemmi yoksa biraz ara versem.esim eylulde ameliyat oldu.ileri hareketliler 15den 22ye kalkmis .22ile doktorlar ola bilir diyorlar ama olmuyor .aminnn inşallah bu gün 7. gün hiç bir belirtim yok