Çatlatma iğnesi olanlar burda toplanalım mı ?

gzgnkus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2024
23
10
3
22
Selaam kızlar ben aralık 16 pazartesi günü çatlatma iğnesi vuruldum daha öncesinde ilaç kullanmadım kendiliğinden 19 mm yumurtam büyümüştü doktor iğne vurup değerlendirelim dedi iğneyi vurduğumdan günden sayarsam 13. Günüm bugün iğneyi vurduktan sonra pek belirtim olmadı ama iğnenin 12. Günü yani dün çok yoğun adet ağrısı çekiyorum bugün de dahil ama adet olmuyorum adet günüme 6 gün var böyle belirti yaşayıp hamile olanlar var mı? (Test yapmaya korkuyorum)

Canım bende konu açtım istersen oraya gel

Test yaptinizmi? Sonuc ne

İnşallah aşılamada olur kaçıncı denemenizden sonra aşılama denildi acaba?
Benim ilk denememdi yumurtam kendiliğinden olgunlaşmıştı doktorum çatlatma iğnesi verdi tutmadı bende düşük amh olduğu için fazla vakit kaybetmeden aşılamaya geçtik oda tutmazsa tüp bebek olucak inşallah hiç gerek kalmaz

İnşallah gerek kalmaz ve bebişiniz sizi bulur

Merhabalar yeni üye oldum kozlar 25 aralıkta çatlatma iğnesi oldum 36 saat sonra birliktelik oldu ama tam 36 saatte olamadı malesef o gün içinde oldu şuan regli olmadım birtane tes yaptım 5 ocakta negatif çıktı ama daha beklemem gerektiği söylendi sizce olur mu bana olmaz gibi geliyor ama genede bilemiyorum

Bende 26 aralikda oldum catlatma ignesi bnde dun yaptim negatifti adetim 2 gun gecikti duzenim bozuldu galiba.

Aşılamanız yapıldı mı acaba

Ovitrellenin 11. Gününde betam 9,2 çıktı . İğne etkisi geçmiş midir acaba pozitif olabilir mi

Canım ben de benzer çatlatma sürecindeyim de, sonrasında bu ay tutmadıysa aşılamaya yönlendirir mi acaba doktor. Senin amh değerin kaçtı benimki de düşük de

kızlar aşılamanın 14. Günü artımed yaptım böyle çıktı ama hep yalancı poztif gmsteriyormuş bu test sizce var mı

Gönül ister ki pozitif olsun ama canım okuduklarıma göre 14. Güne iğnenin etkisi geçmiş olmuyor mu zaten yani bence bir kan testi ver garanti olsun
Kan vermeye gidiyoruz şuan iğnenin etkisi 9. Günde geçti testte negatifi gördüm 3 gün üst üste yaptım 12. Gün de negatifti şimdi yaptım 2 çizgi saniyesinde çıktı ama güvenilir değil diyorlar bu test için çok kararsız kaldım ya

Yaaa hadi inşallah pozitif olur canım. Nolur bize de haber ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…