Çatlatma iğnesi olanlar bakabilir mi?

13.gün bile etkisi ben de devam etti 15. Gün pozitif görmediğiniz sürece bi önemi yok

Merhaba bende 5 inde vurdum ovitrelle 20 si beklenen adet tarihim eğer gebelik olmazsa. Göğüs hassasiyeti hafiften başladı adet olmadan bir hafta önce başlar bende bu hassasiyet kasık ağrısı yok böyle olup gebe kalan olmuş muydu

selamlar ben aşılama yaptırdım gecen hafta persembe catlatma ıgnesı yapıldı cumartesı de asılama sızleerın test yaptıgını gorunce kalktım bende yaptım :) bende de sılık pozıtıf cıktı sımdı ama galıba ıgnenın etkısı dokto bana 15 gun sonra kan testı yaptır dedı ben ve esımde hıc bır problem olmamasına ragmen 2 cı bebegı yapamadık gıttı bu sefer cok umutluyum nedense doktorum da olumlu konustu ınsallah olur...

Canim bu süreçte naptın inşallah bende iğne vurulcam

Al benden de o kadar canım bi türlü 2. Tutturamıyoruz ya :/

Canim bu süreçte naptın inşallah bende iğne vurulcam
İğneden sonra doktorum ne derse onu yaptım ama öncesinde pko olduğum için soğan kürü falan uygulamıştım. İğnenin ertesi gününden itibaren birer gün arayla ilişki öneriyor doktorlar onun verdiği günlere göre yaptım. Allah nasip etti oldu. İnşallah sizin de hayırlısıyla olur

Amin inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…