• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi olanlar bakabilir mi?

Bu ayın 13 ünde çatlatma iğnesi oldum 2 yumurtam vardı biri 19 mm diğeri 17 mm çatlatma iğnesinden o gün dahil değil 11 gün sonra gebelik testi yaptım erken gebelik testi silik çıktı, şimdi adet olacak gibi sancım var bilginiz var mı bu konuyla bunu yaşayan hamile olan var mı?
13.gün bile etkisi ben de devam etti 15. Gün pozitif görmediğiniz sürece bi önemi yok

Merhaba bende 5 inde vurdum ovitrelle 20 si beklenen adet tarihim eğer gebelik olmazsa. Göğüs hassasiyeti hafiften başladı adet olmadan bir hafta önce başlar bende bu hassasiyet kasık ağrısı yok böyle olup gebe kalan olmuş muydu

selamlar ben aşılama yaptırdım gecen hafta persembe catlatma ıgnesı yapıldı cumartesı de asılama sızleerın test yaptıgını gorunce kalktım bende yaptım :) bende de sılık pozıtıf cıktı sımdı ama galıba ıgnenın etkısı dokto bana 15 gun sonra kan testı yaptır dedı ben ve esımde hıc bır problem olmamasına ragmen 2 cı bebegı yapamadık gıttı bu sefer cok umutluyum nedense doktorum da olumlu konustu ınsallah olur...

Canım ben çatlatma iğnesi yle hamile kaldım . Test için henüz erken çünkü çatlatma iğnesi betahcg i yükseltiyor o yüzden test şu an doğru sonuç vermez. İğneden sonra 15 17 gün beklemek lazım diye biliyorum. Hatta doktorum beni sat tan 1tam 1 ay sonra kontrole çağırdı o zaman öğrenmiştim
Canim bu süreçte naptın inşallah bende iğne vurulcam

selamlar ben aşılama yaptırdım gecen hafta persembe catlatma ıgnesı yapıldı cumartesı de asılama sızleerın test yaptıgını gorunce kalktım bende yaptım :) bende de sılık pozıtıf cıktı sımdı ama galıba ıgnenın etkısı dokto bana 15 gun sonra kan testı yaptır dedı ben ve esımde hıc bır problem olmamasına ragmen 2 cı bebegı yapamadık gıttı bu sefer cok umutluyum nedense doktorum da olumlu konustu ınsallah olur...
Al benden de o kadar canım bi türlü 2. Tutturamıyoruz ya :/

Canim bu süreçte naptın inşallah bende iğne vurulcam
İğneden sonra doktorum ne derse onu yaptım ama öncesinde pko olduğum için soğan kürü falan uygulamıştım. İğnenin ertesi gününden itibaren birer gün arayla ilişki öneriyor doktorlar onun verdiği günlere göre yaptım. Allah nasip etti oldu. İnşallah sizin de hayırlısıyla olur

İğneden sonra doktorum ne derse onu yaptım ama öncesinde pko olduğum için soğan kürü falan uygulamıştım. İğnenin ertesi gününden itibaren birer gün arayla ilişki öneriyor doktorlar onun verdiği günlere göre yaptım. Allah nasip etti oldu. İnşallah sizin de hayırlısıyla olur
Amin inşallah canım 🤲

Back