• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi olanlar bakabilir mi?

Yorgunghln

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2020
66
7
1
31
Bu ayın 13 ünde çatlatma iğnesi oldum 2 yumurtam vardı biri 19 mm diğeri 17 mm çatlatma iğnesinden o gün dahil değil 11 gün sonra gebelik testi yaptım erken gebelik testi silik çıktı, şimdi adet olacak gibi sancım var bilginiz var mı bu konuyla bunu yaşayan hamile olan var mı?

Bu ayın 13 ünde çatlatma iğnesi oldum 2 yumurtam vardı biri 19 mm diğeri 17 mm çatlatma iğnesinden o gün dahil değil 11 gün sonra gebelik testi yaptım erken gebelik testi silik çıktı, şimdi adet olacak gibi sancım var bilginiz var mı bu konuyla bunu yaşayan hamile olan var mı?
Canım ben çatlatma iğnesi yle hamile kaldım . Test için henüz erken çünkü çatlatma iğnesi betahcg i yükseltiyor o yüzden test şu an doğru sonuç vermez. İğneden sonra 15 17 gün beklemek lazım diye biliyorum. Hatta doktorum beni sat tan 1tam 1 ay sonra kontrole çağırdı o zaman öğrenmiştim

Ben 1 sefer kullanmistim. Igneden sonraki 12 gün pozitif vermişti hep test. Igneden kaynakli. 15 gun beklemek daha sağlıklı sonuç verecektir. Insallah bebeğimiz gelmiştir. Not:ben o zamam regl olmuştum.

Şimdi hamile mısınız? Bana doktorum demişti gebelik testi yap demişti ben o yüzden yapmıştım.

Şimdi hamile mısınız? Bana doktorum demişti gebelik testi yap demişti ben o yüzden yapmıştım.
Ben ondan cok sonra ikinci kuzuma gebe kaldım. Doğdu 9 aylık;)
Darısı size insallah.
Bana o zaman dr 15.ci gun kan ver demişti.

Allah'ım evlatlarınızı size bağışlasın darısı da benim gibi bekleyenlere olsun inşallah çok teşekkür ederim.
Yürekten aminnnnnn, insallah gelmiştir bebeginiz..

Yarın yine test yapin. Bugünüyle kıyaslayın. Koyulaşma varsa, gelmistir minos belki de minisler, maglum.2 yumurta olmuş;)

Ben tam 15.günde beta baktırdım 136 cıkmıstı.belirti olarakta sadece bir hafta boyunca adet agrısı olmustu hic umudumda yoktu.adetle gebelik arasındaki tek fark bende adetime bir iki gün kala kasık agrım olurdu hep ama..bu sefer 8_9 gün oncesinden agrımaya baslamıstı kasıklarım.ilk catlatma iğnesinde kaldım cokk sükür...su an 9haftalıgım .darısı size olur inşallah

Yürekten aminnnnnn, insallah gelmiştir bebeginiz..

Yarın yine test yapin. Bugünüyle kıyaslayın. Koyulaşma varsa, gelmistir minos belki de minisler, maglum.2 yumurta olmuş:KK66:

Inşallah yarın yine eczaneden alıp yapıcam test inşallah hayırlısı olur. Benim iki kürtajdan sonra artık olmasını istiyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın Allahım ramazan mübarek günde gönlümüzden geçeni versin inşallah Çok teşekkür ederim

Ben tam 15.günde beta baktırdım 136 cıkmıstı.belirti olarakta sadece bir hafta boyunca adet agrısı olmustu hic umudumda yoktu.adetle gebelik arasındaki tek fark bende adetime bir iki gün kala kasık agrım olurdu hep ama..bu sefer 8_9 gün oncesinden agrımaya baslamıstı kasıklarım.ilk catlatma iğnesinde kaldım cokk sükür...su an 9haftalıgım .darısı size olur inşallah

Amiin inşallah çok sevindim Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin. Darısı da benim gibi tüm isteyenlere olsun 🙏🙏🙏

Inşallah yarın yine eczaneden alıp yapıcam test inşallah hayırlısı olur. Benim iki kürtajdan sonra artık olmasını istiyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın Allahım ramazan mübarek günde gönlümüzden geçeni versin inşallah Çok teşekkür ederim
Aminn inşallah. Benimde iki kurgandan sonra 2 güzel yavrum oldu. 1 erkek 1 kiz. Sakin ümitsiz olmayın. ;))

Aminn inşallah. Benimde iki kurgandan sonra 2 güzel yavrum oldu. 1 erkek 1 kiz. Sakin ümitsiz olmayın. :KK66:)

Amiin inşallah Rabbim neyi verirse hayırlısını verir, Allahım kimseyi evladıyla sınamasın, kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah. Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın. 🙏🙏🙏

Bende bugün çatlatma iğnesi yaptım faka hemşire göbek aldıra değil de göbek hizasında yaptı. Sonra yorumlara baktım göbek altına yapılması gerekirmiş. Tecrübesi olanlar fikirlerini paylaşabilir mi

Bende bugün çatlatma iğnesi yaptım faka hemşire göbek aldıra değil de göbek hizasında yaptı. Sonra yorumlara baktım göbek altına yapılması gerekirmiş. Tecrübesi olanlar fikirlerini paylaşabilir mi
Dr. bana göbeğin tüm çevresinden olur 2parmak ölç yap demişti .

Amiin inşallah Rabbim neyi verirse hayırlısını verir, Allahım kimseyi evladıyla sınamasın, kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah. Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın. 🙏🙏🙏
Canım ne yaptın var mı gelişme bende 10 gün önce çatlatma iğnesi olmuştum şimdi yoğun akıntım var

Back