Tabiki var 13.gün negatif 14 çook silik Bi çizgi 15 ve 16 pozitifi net görmüştüm size de tavsiyem 16 17. Gün kan vermeniz bu kafa karışıklığı olmaması açısındanKızlar merhaba. Çatlatma iğnesinden 7gün sonra kan testi yaptırdım 21.1 çıktı. 11.günde kan testi 3.5 çıktı. 12.günde kaset test yaptım çizgi yoktu. Bugün 14.gün kaset testte çizgi çıktı ve netleşti. Ama 11.günde test sonucu 3.5 çıkmıştı yükselme ihtimali var mı sizce yoksa test bozuk mudur? Tekrar kan testi yaptırmak konusunda kararsızım
16. Günde kesin sonuç alır mıyım acaba. Eğer negatif çıkarsa diye kan vermeye korkuyorumTabiki var 13.gün negatif 14 çook silik Bi çizgi 15 ve 16 pozitifi net görmüştüm size de tavsiyem 16 17. Gün kan vermeniz bu kafa karışıklığı olmaması açısından
Yorumunuz beni çok mutlu etti inşallah vardırTabiki var 13.gün negatif 14 çook silik Bi çizgi 15 ve 16 pozitifi net görmüştüm size de tavsiyem 16 17. Gün kan vermeniz bu kafa karışıklığı olmaması açısından
Şöyle ki 3 kere oldum bu iğneyi gebelik olmadığı herhangi kist vs olmadığı sürece 16. gün adet olursun eğer olmadın kan ver kesin çıkar beklemek çok zor ah ah16. Günde kesin sonuç alır mıyım acaba. Eğer negatif çıkarsa diye kan vermeye korkuyorum
Canım hamilesin sanırım tebrik ederim kaç adet yumurtan vardı ve boyutları neydi acabaKızlar merhaba. Çatlatma iğnesinden 7gün sonra kan testi yaptırdım 21.1 çıktı. 11.günde kan testi 3.5 çıktı. 12.günde kaset test yaptım çizgi yoktu. Bugün 14.gün kaset testte çizgi çıktı ve netleşti. Ama 11.günde test sonucu 3.5 çıkmıştı yükselme ihtimali var mı sizce yoksa test bozuk mudur? Tekrar kan testi yaptırmak konusunda kararsızım
Teşekkür ederimCanım hamilesin sanırım tebrik ederim kaç adet yumurtan vardı ve boyutları neydi acaba
Hamilemisiniz Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin Benim bugün 15.gunu az önce test yaptım negatif çok üzgünüm ama ilk idrarla yapmadım yarın sabah ilk idrarla yapicam insAllah pozitifi görürümTabiki var 13.gün negatif 14 çook silik Bi çizgi 15 ve 16 pozitifi net görmüştüm size de tavsiyem 16 17. Gün kan vermeniz bu kafa karışıklığı olmaması açısından
Amin inşallahHamilemisiniz Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin Benim bugün 15.gunu az önce test yaptım negatif çok üzgünüm ama ilk idrarla yapmadım yarın sabah ilk idrarla yapicam insAllah pozitifi görürüm
İnsAllahhAmin inşallah
Zaten Bi sorun yoksa 16.gün muhtemelen adet olursunuz ama ümidinizi kaybetmeyin sabah ilk idrarla bakın bide inşallah pozitif olur
Merhaba hayırlı olsun bebişiniz sağlıkla doğsunTeşekkür ederimadetten 3 gün önce test yaptırdım değerim artmış 3 tane yumurtam vardı 2sinin boyutu birbirine yakındı 20 mmdi
Merhaba hayırlı olsun bebişiniz sağlıkla doğsunAcaba çatlatma iğnesinden sonra ne zaman ilişki oldu ben de bu ay ilk defa çatlatma iğnesi kullandım geçen cumaydı çok merak ediyorum inşallah sizin gibi bebişime kavuşurum sizin
İnşallah sizin de olurMerhaba hayırlı olsun bebişiniz sağlıkla doğsunAcaba çatlatma iğnesinden sonra ne zaman ilişki oldu ben de bu ay ilk defa çatlatma iğnesi kullandım geçen cumaydı çok merak ediyorum inşallah sizin gibi bebişime kavuşurum sizin de ilk miydi?
Ayy ne güzel çok sevindimİnşallah sizin de olurdoktor iğneden 36 saat sonra ve 2 günde bir demişti ama ben riske atmamak için 12. Ve 36. Saati değerlendirdim ve hergünü değerlendirdim. İğneden 2 3 saat sonra ovulasyon kanamam olmuştu çünkü riske atmak istemedim. Gebelik testi de 10.güne kadar pozitifti 11 ve 12.gün negatife döndü 13.günde tekrar pozitifti nu şekilde öğrendim
İnşallah olurAyy ne güzel çok sevindimbize de aynısını söyledi doktor ama emin olamadık o sabah zaten ovulasyon testi biraz koyu çıkmıştı iğneyi de yapınca hemen çatlar falan diye bi o gün bide 36 saat sonra şeklinde denedik sonrası da günaşırı 20 mm ve 17 mm yumurtalar vardı bakalım inşallah olur şimdi test yapsam zaten iğnenin etkisiyle pozitif çıkar dimi öyle mi oluyordu ilk kez kullandım çok acemiyim sizin de ne kadar değişik önce pozitif sonra negatif sonra yine pozitif çok şaşırdım ve umutlandım demek ki son güne kadar umudu yitirmemek gerek
Amiiinİnşallah olurkan testinde dahi negatif sonuç almıştım 11. Günde beta 3.5 çıkmıştı olmadı diye umudumu kaybettim baya üzüldüm sonra bişeyler hissedince testi tekrarladım beta 84 çıktı adetten 3 gün önce size de nasip olur inşallah
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin insAllahKızlar ilk defa ovitrelle yaptıranlar için anlatmak istiyorum nasıl bir süreç olduğunu ben çok araştırmıştım net bilgiye ulaşmak için çünkü. 1 sene hamile kalamadım önceden pko hastalığım vardı ve yumurtalar büyümüyordu ve çatlamıyordu. Klomen ile adet oldum ve ovitrelle yaptırdım.3 tane yumurta oldu 2 tanesinin boyutu yakındı. İğneden 2 3 saat sonra Ovulasyon kanamam olduğu için riske atmadım 12 ve 36. Saati değerlendirdim doktor gün aşırı demişti ancak hergünü değerlendirdim. 10.günde kaset test negatife döndü ilacın etkisi geçti.
İğneden sonra 11 günde kan testi 3.5 çıktı. Negatif olduğunu düşündüm.
15. Günde beta 84
19. Günde 578
22. Günde 1874 giderek arttı şuan beklemedeyim kalp atışını duymak için
5ç haftaya kadar kasık ağrılarım oldu günde 2 3 defa sonrasında progestana başlattı doktor günde 2 defa önlem amaçlı ilaçtan sonra ağrılarım azaldı. Göğüs acıması dışında herhangi bir belirtim yok mide bulantısı aşerme tiksinme hiçbiri yok. ilaçtan dolayı fazla uyuyorum bu şekilde benim başımdan geçenler. Allah herkese nasip etsin
Tek belirtim sürekli yemek yiyordum ve göğüslerim bıçak kesmiş gibi acıyordu onun belirtim yoktuRabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin insAllahbelirtin var mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?