• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi negatif pozitife döner mi?

Tabiki var 13.gün negatif 14 çook silik Bi çizgi 15 ve 16 pozitifi net görmüştüm size de tavsiyem 16 17. Gün kan vermeniz bu kafa karışıklığı olmaması açısından
Günaydın merhaba burda 13.gün negatifti demişsiniz ya iğne olduğunuz günü saymışmıydınız 1.gün olarak

İğne olduğumun ertesi günü aynı saatte 1. Gün diye saydım
Yani o şekilde sayarak 14.gün pozitif gördünüz öylemi bende aynı şekilde saydım şuan iğnemin 12.günü oluyor 17 ağustos salı saat 12 de oldum. Çarşamba saat 12 yi 1.günü sayıyorum:) ya kusura bakmayın şişirdim kafanızı da

Yani o şekilde sayarak 14.gün pozitif gördünüz öylemi bende aynı şekilde saydım şuan iğnemin 12.günü oluyor 17 ağustos salı saat 12 de oldum. Çarşamba saat 12 yi 1.günü sayıyorum:) ya kusura bakmayın şişirdim kafanızı da
Estağfurullah olur mu öyle şey evet öyle sayarak 13.gün negatif gördüm iğne etkisi geçti sizde yapıyo musunuz test ben 11 gün başladım sanırım

Estağfurullah olur mu öyle şey evet öyle sayarak 13.gün negatif gördüm iğne etkisi geçti sizde yapıyo musunuz test ben 11 gün başladım sanırım
10.günden beri yapıyorum bugün iğnenin 12.günü tertemiz negatif iz bile yok sizde de öylemiydi acaba ilişkide ayın 18i gece saat 12 de olmuştu tutmadı galiba ümitsizim🥺

10.günden beri yapıyorum bugün iğnenin 12.günü tertemiz negatif iz bile yok sizde de öylemiydi acaba ilişkide ayın 18i gece saat 12 de olmuştu tutmadı galiba ümitsizim🥺
Ümitsizlik için çok çok erken 12.gün negatif olması birsey ifade etmez şuan tutmasa bile 16.güne kadar adet olana kadar ümit var ki ben bunun Bi örneğiyim. 3 kere denedim her seferinde farklı saatlerde ilişki oldu her seferinde aynı günde farklı çıktı testler moralini bozma yarın sabah bidaha yağ 13. 14. Gün döner inşallah pozitife hem şuan tertemizse test yarın birgün silikte çıksa emin olacaksın iğne etkisi değil

Ümitsizlik için çok çok erken 12.gün negatif olması birsey ifade etmez şuan tutmasa bile 16.güne kadar adet olana kadar ümit var ki ben bunun Bi örneğiyim. 3 kere denedim her seferinde farklı saatlerde ilişki oldu her seferinde aynı günde farklı çıktı testler moralini bozma yarın sabah bidaha yağ 13. 14. Gün döner inşallah pozitife hem şuan tertemizse test yarın birgün silikte çıksa emin olacaksın iğne etkisi değil
Çok teşekkür ederim içime su serptiniz inşallah öyle olur sizinde tamamen beyaz negatif mi olmuştu 13.gün çünkü benim tertemizdi 🤭

Başka yerdede 14. Gün 8 değer ile öğrendiğinizi gördüm çok umut oldunuz benim için inşallah benimde öyle olur💖

Çok teşekkür ederim içime su serptiniz inşallah öyle olur sizinde tamamen beyaz negatif mi olmuştu 13.gün çünkü benim tertemizdi 🤭
İnşallah olur stres yapma evet genelde anlatıyorum ben çok alışılagelmiş Bi durum değil kalbim kadar temiz net Bi negatifti bembeyaz ama sonradan döndü işte zaten ikinci denemem de tutmadı 16.gün adet oldum bunda da 8 ile öğrendim katladı bu zamana geldim bu iğne ve ilişkide tedavi sırasında stresi kontrol etmek çok önemli bence bunu da genelde anlatıyorum burda ev taşıma sırasında hamile kaldım iğneden 24 saat sonraki tek ilişki ile kafamda olur olmaz hiçbi düşünce yoktu aklıma dahi gelmiyordu ağır da kaldırdım yoruldum da taşınma yerleşme sırasında ama nasip işte

İnşallah olur stres yapma evet genelde anlatıyorum ben çok alışılagelmiş Bi durum değil kalbim kadar temiz net Bi negatifti bembeyaz ama sonradan döndü işte zaten ikinci denemem de tutmadı 16.gün adet oldum bunda da 8 ile öğrendim katladı bu zamana geldim bu iğne ve ilişkide tedavi sırasında stresi kontrol etmek çok önemli bence bunu da genelde anlatıyorum burda ev taşıma sırasında hamile kaldım iğneden 24 saat sonraki tek ilişki ile kafamda olur olmaz hiçbi düşünce yoktu aklıma dahi gelmiyordu ağır da kaldırdım yoruldum da taşınma yerleşme sırasında ama nasip işte
Sonucu haber edicem size💖

Kızlar ilk defa ovitrelle yaptıranlar için anlatmak istiyorum nasıl bir süreç olduğunu ben çok araştırmıştım net bilgiye ulaşmak için çünkü. 1 sene hamile kalamadım önceden pko hastalığım vardı ve yumurtalar büyümüyordu ve çatlamıyordu. Klomen ile adet oldum ve ovitrelle yaptırdım.3 tane yumurta oldu 2 tanesinin boyutu yakındı. İğneden 2 3 saat sonra Ovulasyon kanamam olduğu için riske atmadım 12 ve 36. Saati değerlendirdim doktor gün aşırı demişti ancak hergünü değerlendirdim. 10.günde kaset test negatife döndü ilacın etkisi geçti.
İğneden sonra 11 günde kan testi 3.5 çıktı. Negatif olduğunu düşündüm.
15. Günde beta 84
19. Günde 578
22. Günde 1874 giderek arttı şuan beklemedeyim kalp atışını duymak için🙏❤️🙈
5ç haftaya kadar kasık ağrılarım oldu günde 2 3 defa sonrasında progestana başlattı doktor günde 2 defa önlem amaçlı ilaçtan sonra ağrılarım azaldı. Göğüs acıması dışında herhangi bir belirtim yok mide bulantısı aşerme tiksinme hiçbiri yok. ilaçtan dolayı fazla uyuyorum bu şekilde benim başımdan geçenler. Allah herkese nasip etsin 🙏❤️
Merhabalar umarım görür ve cevap verirsiniz ben de bugun ovitrelle vurunalı 13. Günüm. Sabah test yaptım ve 2. Cizgi silik cıktı. Ovitrelleden 2 gun sonra kanda hcg baktırdıö 216 idi. Acaba ilacın etkisi midir bu yoksa hamilelik midir

İnşallah sizin de olur 🙏 doktor iğneden 36 saat sonra ve 2 günde bir demişti ama ben riske atmamak için 12. Ve 36. Saati değerlendirdim ve hergünü değerlendirdim. İğneden 2 3 saat sonra ovulasyon kanamam olmuştu çünkü riske atmak istemedim. Gebelik testi de 10.güne kadar pozitifti 11 ve 12.gün negatife döndü 13.günde tekrar pozitifti nu şekilde öğrendim ❤️😊
Belirtileriniz var mıydı. Adet olacak gibi kasık ağrısı falan☺️ 8. Günüm negatife döndü sonra pozitife döner mi? İnşallahhhhhhh döner 🥰🥰

Kızlar ben şok acaba var mı
Yanılıyormuyum

Eklentiler

• 17232334186076101935739622256215.jpg
    17232334186076101935739622256215.jpg
    93,5 KB · Görüntüleme: 84
Back