catlatma ignesi kullananlar yardimci olabilirlermi?

tamam canım tamam hiç sorun değil az bir zaman kalmış sor ama bi belki çıkmıştır tek çıksında resim felan hiç önemli değil :) hadi inşallahhhh

benim mesaim bitti çıkıyorum canım inşallah vardır cevabını yarın işe geldiğimde öğrenirim :)

Yokmus güzelim malesef yanılma payı oluyormuş nasip değilmiş demek ki ufff olmamasından ziyade rahim filminden çok korkuyorum

genelde adetinin 3. günü istiyorlarya nasıl uygun gelirse canım dedğim gibi benim gittiğim doktor 3 ay folic asit kullan olmassa gel demişti kullandım gittim hemen rahim filmi istedi bende o yüzden değiştirdim gittiğim doktor da ben önermiyorum pek dedi ama kötü bişeyde değil sanırım yani düşün taşın canım :)

Iyi gunler benimde catlama ignesi olalim 17 gun oldu dun idrar testi yaptim evde pozitif cikti sizce dogruluk payi yuksekmidir deneyimi olan arkadaslardan yardim cvp bekliyorum lutfen test dogrumu cikmistir yanilma payi yoktur demi? insallah
Merhaba acaba igneyi yaptirmadan once kactanr yumurtan olusmustu. Ve igneden sonra ilk iliskde cok agrin varmiydi kasiklarinda

Ben anestezili yaptirdim. Biraz agrili bi islem. Ayildiktan sonra 2 gun yattim ben agrim oldu. Sonradan yavas yavas azaliyo sonra geciyor. Ama cok iyi bisey rahimin butun ici temizleniyo

Kızlar Çarşamba günü aşılamaya gidiyorum bana dua edin. Deneyimli arkadaş varsa bir tavsiyesi olursa bekliyorum. Allah gönlünüze göre versin inşallah sağolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…