catlatma ignesi kullananlar yardimci olabilirlermi?

Hayirli olsn canm Hamilesin :) tabi kesin konusmayayim doktorn daha iyi bilir ama hamileysen eger degerlerin gayet iyi gebeligin kac haftalik bilemem ama yeni degil gibi

Peki hic sancin filan varmiydi benimki hic yok sanki gebe degilmisim gibi pek sikayetim belirtim yokve bu beni telaslandiriyor

Bendede hic yoktu canm normalde adet gunumde sancm olurdu hic olmadi sadece 1 hafta boyunca ayaklarm sisti ustune basamiyodm sonrasnda duzeldi zaten

Benimde ayaklarim agriyor sanci olmamasi normalmi acaba
Evet canm normal benm ayaklarm sismisti bide ramazan ayindayiz ya malesef sabaha kadar uyumuyodm halende oyle cok yoruluyodm ayaklarm sisiyofu inan ustune basamiyodm berbatti yani normal canm sanci sonradan olur ne guzel iste olmuyo daha ne istiyon bacim sen :) :)
Ayrica tatlim doktora gorunmeyide ihmal etme benide bilgilendir merak ederm ben smdi :)

Ya kolay degil 9aydir istiyoruz bekliyoruz kucuk biseydede endilesiyorum daha insallah olursa ilk cocugumuz olacak. Allahtan hayirlisi ;)

Merhaba arkadaşlar. Bende bu cuma çatlatma ignesi oldum.36 sonra ilişki onerfi dr.iliskiden sonra 45 dk uzandim ayaklarimi diktim ama tuvalete çıkmak zorunda kaldım acaba sakıncası olur mu? Yorum yazarsaniz sevinirim.birde dr hergün ilişki dedi gün aşırı daha iyi olmaz mi siz nasıl yaptınız

Merhaba arkadaşlar. Bende bu cuma çatlatma ignesi oldum.36 sonra ilişki onerfi dr.iliskiden sonra 45 dk uzandim ayaklarimi diktim ama tuvalete çıkmak zorunda kaldım acaba sakıncası olur mu? Yorum yazarsaniz sevinirim.birde dr hergün ilişki dedi gün aşırı daha iyi olmaz mi siz nasıl yaptınız
Canm kalkmasaydin daha iyiydi ama olsn onemli degl ama bundan sonra uyumadan once yapin sabaha kadarda kalkma daha etkili
Bide banada doktorum her gun iliskiye girin demisti bizde oyle yaptk zaten hamile kaldim ama kimyasal gebelik gecirdim insallah sen bu ay hamile kalirsin

Çok sıkışmıştim :) bide oncesinde aslında wcye gittim ama geldi yine de.sonrasinda uyudum hayırlısı artik.insallah sende tekrardan kavusursun bebeğine canim

selam kızlar aranıza yeni katıldım bende bir yıldır bebiş istiyorum ama sonuç negatif hep dün doktorumpuregon 900 verdi dokuz gün boyunca onu kullancam en sonda çatlatma iğnesi olucam inşallah bir faydasını görürüm kardelencim tebrik ederim seni de sende sadece çatlatma iğnesimi olmuştun

bende salı günü oldum iğne cumartesi günü kasık ve bel bölgemde çok sancım oldu kardelen sende olmuşmuydu hala devam ediyor acaba bu iyi bir şery miki

Back