- 27 Kasım 2014
- 34
- 1
- 3
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tekrar gecmis olsun canim'insaallah enkisa zamanda tekrar hayirlisiyla hamile kalirsin
Evet canm normal benm ayaklarm sismisti bide ramazan ayindayiz ya malesef sabaha kadar uyumuyodm halende oyle cok yoruluyodm ayaklarm sisiyofu inan ustune basamiyodm berbatti yani normal canm sanci sonradan olur ne guzel iste olmuyo daha ne istiyon bacim sen :) :)Benimde ayaklarim agriyor sanci olmamasi normalmi acaba
Ya kolay degil 9aydir istiyoruz bekliyoruz kucuk biseydede endilesiyorum daha insallah olursa ilk cocugumuz olacak. Allahtan hayirlisi![]()
Sagol canim insallah rabbim tez zamanda sanada versin rabbim kimsenin kucagini bos koymasin
Hayırlı olsun Allah kavustursun bebeğiniSagol canim insallah rabbim tez zamanda sanada versin rabbim kimsenin kucagini bos koymasin
Canm kalkmasaydin daha iyiydi ama olsn onemli degl ama bundan sonra uyumadan once yapin sabaha kadarda kalkma daha etkiliMerhaba arkadaşlar. Bende bu cuma çatlatma ignesi oldum.36 sonra ilişki onerfi dr.iliskiden sonra 45 dk uzandim ayaklarimi diktim ama tuvalete çıkmak zorunda kaldım acaba sakıncası olur mu? Yorum yazarsaniz sevinirim.birde dr hergün ilişki dedi gün aşırı daha iyi olmaz mi siz nasıl yaptınız