catlatma ignesi kullananlar yardimci olabilirlermi?

haberdar et sonucundan bizi de canım inşallah olmuştur :) zamanı yok canım sadece adetliyken okuma senin yerinede niyet edip annen yada eşin okusun ben başladım tam okumaya düşük yaptım şu anda eşim okuyor benim yerime

8nsallah büyük ihtimalle yarına kadar olmazsam yaparım yine:)) Rabbim inşallah tekrar verir çok güzel bende eşimle konuşuym akşam okuyalım :)

amin inşallah canım hepimize inşallahhhhh.. allah dualarımızı kabul etsin .

Insallahh:)) nerde oturuyorsunuz acaba doktorunuzdan memnun musunuz şuan yeni bi doktor arayışı icindeyim

Ben İstanbuldayım çok bilindik bi doktorum var aslında çok guleryuzlu tatlı dilli sıra almak nerdeyse imkansız gibi ama bi doktora daha gözükmekte fayda var gibi geliyor

benim bu 5. doktorum valla hepside bayandı hiç memnun kalmadım bakalım bu da erkek nasıl yol izliycezz

Bende bayanlardan hiç memnun kalmadim aslında bayan oldukları için daha anlayışlı ilgili olmalazım lazım ama olmuyorlar işte. .sarı akintis sizce ne belirtisi olabilir bi bilginiz var mı

inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre verir canım :)

Az önce idrar testi yaptım ve belli belirsiz bişey çıktı hemen kan testi yaptırmaya geldim dua edin meleğim benimle olsun lütfenn

Ya belki testte bana öyle geldi ama içim rahat etmedi hastahane de evime yakın olunca dayanamadım geldim ya gerçekten şuan ne olduğunu idrak edebilmis durumda değilim ilk defa böyle bişey oldu inşallah sonuç olumlu olur

inşallah canım inşşallah bende senin gibi çok sabırsızım :)) resmini bi at sana eğer varsa testin :)

Güzelim senin için bir sürü resim çektim ama hiç belli olmuyor yine de yukliyim:))

Eve gidince tekrar denicez güzelim kusura bakma hatali işlem diyor anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…