catlatma ignesi kullananlar yardimci olabilirlermi?

bende salı günü oldum iğne cumartesi günü kasık ve bel bölgemde çok sancım oldu kardelen sende olmuşmuydu hala devam ediyor acaba bu iyi bir şery miki
canım bende 24ünde çarşamba oldum iğneyi ve benimde sancılarım olmuştu.test yaptın mı ben yapmadım daha

ben pazar günü regl oldum iğnenin 12. günü ben çok şaşırdım ama normal bir regl gibi deil çok az az geldi ve bugünde gelmedi dün doktoruma gittim oda şaşırdı ne yapacağımı bilmioyorum sizce yerleşme kanması flran olabilir mi ki her gün ağlıyorum çok yoruldum ben napcamı bilmiyorum

canım beta baktı mı yerleşme kanamasıysa beta yükselirdi muhtemelen.. az olduysa olabilir yerleşme kanaması iğneden sonra 14. gün adet olursun diyorlardı ya hep burda şaşırdım :S

yok canım ona da bakmadı ama bende ondan şüpheleniyorum 4 gündür devam ediyor sadece vc den sonra peçeteye pembemsi birşey geliyor vede acayip sancım var kaç gün sürerki yerleşme kanaması ? tam bitti diyorum akşama tekrar aynı tablo

bende hamileymişim ama haberim yoktu sancılarım artınca test yaptım pozitif çıkmıştı üstelik doktor enfeksiyon var dedi bir sürü ilaç kullandım 3 haftalıkmış ve kaybettim kimyasal gebelik dedi doktor bende dier ayı bekliyorum doktorumu değiştirdim bakalım bu ne tedavi uygulayacak çok moralim bozuk tam budum derken kaybettim

Slm kizlar bnde catlatma ignesi kullandm ama bu ay cok agrili gecti kendimi cok siskin hissediyrum bugun ignenin 9.gunu iki uc gunden beri de adet sancilari cekiyrm geldi gelck gibi bu sekilde adet sancisi cekip hamile kalan oldu mu

bende o şekilde olmuştum belim kasıklarım çok ağrıyordu zar zor kıvışlıyordum hamile kaldım ama maalesef kimyasal gebelikle sonuçlandı çi nin 18 19 ncu günü yap test hep öyle diyorlar inşallah hamilesindir canım allah yardımcımız olsun

Merhaba arkadaşlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var 22 yaşındayım 1.5 senelik evliyim pco hastasıyım ve tahlillerim sonucunda yumurta tembelliği çıktı bu ay klomen ve catlatma ignesi oldum ama 15 gün geçmesine rağmen negatif sonuç bu ay da olmazsa doktorum rahim filmi istedi çok korkuyorum ve kararsız kaldım sizce ne yapmalıyım

15 gün geçince belli mi oluyormuşki canım aynı hastalık bendede var 1 yıldır deniyoruz bende klomen kullandım çatlatma iğnesi kullandım ama sonuç negatif doktorun ihmalliğine geldim birazda sonra benden de rahim filmi istedi hemen tereddüt ettim hem pahalı hemde çok sancılı diyorlar pek ilgilenmedi açıkcası başka doktora gittim oda puregon iğne verdi kullanmaya başladım göbekten onun sonucunda hamile kaldım ama kimyasalla sonuçlandı iyikide yaptırmamışım rahim filmi çünkü gebe kalabiliyormuşum bunu öğrendim bence başka doktorlara da git derim inşallah en kısa zamanda hamile kalırız

canım tüplerinin açık olup olmadığına bakacak kapalıysa açılıyormuş belki sorun sadece budur ve kolaylıkla çözülür.Benimde olmadı geçen ay ç.iğnesi ile ama daha öncesinde kimyasal gebelik yaşadığım için doktor tüplerde sorun yoktur diye düşünüyor nedeninin belli olmaması daha kötü

Canım benim Allah bir an önce kucağıni doldursun inşallah bugün 15 günum hala hastalanmadim ama 4 gun önce kan testi yaptırmıştım negatif çıktı yine de ümit ediyorum işte belki vardır da çektirmeme gerek kalmaz

Evet pahalı diyorlar ve ben de dayanabilicegi sanmıyorum o yüzden anestezili düşünüyorum. Üzülme bak en azından hamile kalabiliyormussun Rabbim en kısa zamanda kucağını doldurur inşallah güzelim. .

Evet pahalı diyorlar ve ben de dayanabilicegi sanmıyorum o yüzden anestezili düşünüyorum. Üzülme bak en azından hamile kalabiliyormussun Rabbim en kısa zamanda kucağını doldurur inşallah güzelim. .
Bi kan testi yaptırsam mi acaba bilemedim

amin inşallah hepimizin. bence bekle biraz daha 4 gün önce yaptırmışsın zaten canım insan duramıyor çok iyi anlıyorum seni adet günüm gelene kadar canımdan can gider benimde :) ama bekle biraz daha olmazsa başka bir doktora git bakalım o ne diyecek.

peki belirtilerin felan var mı ki birazda kendini test et benim kasıklarım belim çok ağrımıştı bir de çok uyuyordum :)

3 gün öncesine kadar kasik agrim vardı ve başımı kaldıramıyordum sürekli uyuyordum bi de gogus ağrım dayanılmaz dereceydi şimdi hepsi geçti sadece göğüslerimin dokununca ağrıdığını hissediyorum..haklısın beklemek lazım zaten karnım çok agriyor adet olucakmisim gibi..

bende de var dı goğus ağrısı regl gününe kaç ün var canım inşallah olmazsın hakkımızda hayırlısı olsun meryem suresini oku 41 gün günde birer tane okumak gerekiyormuş

Benim adet düzensizliğim var açıkçası belli olmuyor ama doktorum progestan verdi bitince adet olmazsan test yap dedi dün bitti ama arastirmadigim kadarıyla birkaç gün içinde olunuyormus onu bekliyorum şimdi Meryem suresine ne zaman başlamak gerekiyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…