canım bende 24ünde çarşamba oldum iğneyi ve benimde sancılarım olmuştu.test yaptın mı ben yapmadım dahabende salı günü oldum iğne cumartesi günü kasık ve bel bölgemde çok sancım oldu kardelen sende olmuşmuydu hala devam ediyor acaba bu iyi bir şery miki
canım beta baktı mı yerleşme kanamasıysa beta yükselirdi muhtemelen.. az olduysa olabilir yerleşme kanaması iğneden sonra 14. gün adet olursun diyorlardı ya hep burda şaşırdım :Sben pazar günü regl oldum iğnenin 12. günü ben çok şaşırdım ama normal bir regl gibi deil çok az az geldi ve bugünde gelmedi dün doktoruma gittim oda şaşırdı ne yapacağımı bilmioyorum sizce yerleşme kanması flran olabilir mi ki her gün ağlıyorum çok yoruldum ben napcamı bilmiyorum
canım tüplerinin açık olup olmadığına bakacak kapalıysa açılıyormuş belki sorun sadece budur ve kolaylıkla çözülür.Benimde olmadı geçen ay ç.iğnesi ile ama daha öncesinde kimyasal gebelik yaşadığım için doktor tüplerde sorun yoktur diye düşünüyor nedeninin belli olmaması daha kötüMerhaba arkadaşlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var 22 yaşındayım 1.5 senelik evliyim pco hastasıyım ve tahlillerim sonucunda yumurta tembelliği çıktı bu ay klomen ve catlatma ignesi oldum ama 15 gün geçmesine rağmen negatif sonuç bu ay da olmazsa doktorum rahim filmi istedi çok korkuyorum ve kararsız kaldım sizce ne yapmalıyım
Canım benim Allah bir an önce kucağıni doldursun inşallah bugün 15 günum hala hastalanmadim ama 4 gun önce kan testi yaptırmıştım negatif çıktı yine de ümit ediyorum işte belki vardır da çektirmeme gerek kalmazcanım tüplerinin açık olup olmadığına bakacak kapalıysa açılıyormuş belki sorun sadece budur ve kolaylıkla çözülür.Benimde olmadı geçen ay ç.iğnesi ile ama daha öncesinde kimyasal gebelik yaşadığım için doktor tüplerde sorun yoktur diye düşünüyor nedeninin belli olmaması daha kötü
Evet pahalı diyorlar ve ben de dayanabilicegi sanmıyorum o yüzden anestezili düşünüyorum. Üzülme bak en azından hamile kalabiliyormussun Rabbim en kısa zamanda kucağını doldurur inşallah güzelim. .15 gün geçince belli mi oluyormuşki canım aynı hastalık bendede var 1 yıldır deniyoruz bende klomen kullandım çatlatma iğnesi kullandım ama sonuç negatif doktorun ihmalliğine geldim birazda sonra benden de rahim filmi istedi hemen tereddüt ettim hem pahalı hemde çok sancılı diyorlar pek ilgilenmedi açıkcası başka doktora gittim oda puregon iğne verdi kullanmaya başladım göbekten onun sonucunda hamile kaldım ama kimyasalla sonuçlandıiyikide yaptırmamışım rahim filmi çünkü gebe kalabiliyormuşum bunu öğrendim bence başka doktorlara da git derim inşallah en kısa zamanda hamile kalırız
Bi kan testi yaptırsam mi acaba bilemedimEvet pahalı diyorlar ve ben de dayanabilicegi sanmıyorum o yüzden anestezili düşünüyorum. Üzülme bak en azından hamile kalabiliyormussun Rabbim en kısa zamanda kucağını doldurur inşallah güzelim. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?