- 6 Mayıs 2015
- 2.906
- 4.101
- 36
-
- Konu Sahibi Mihrimah00
Yok tatlim malesef yarin kesin sonucu söylerimOvu testi varsa ondan dene cnm barii
Merakla bekliyorum canimmYok tatlim malesef yarin kesin sonucu söylerim
ateş basmaları bende de oluyordu..ama kasık ve bel ağrısı 10.günden sonra olduBenim 8. Ci günüm ateş basıyor beni sizde böle olan varmı ates basmaları kasıkda adet olcak gibi aprı
o bana da oluyor canım bazen yanıyorum dediğin gibi ama sebebi ne bilmiyorum inşallah bebek vardır:)Benim 8. Ci günüm ateş basıyor beni sizde böle olan varmı ates basmaları kasıkda adet olcak gibi aprı
İdrar testi yapdım negatif ilacın etkisiyle iki cizgi görünür derlerdi oda yok sanırsam olmıycak bu ay. Keske yapmasaydım yao bana da oluyor canım bazen yanıyorum dediğin gibi ama sebebi ne bilmiyorum inşallah bebek vardır:)
Kızlar 2 cizgi COO silkmiş ama varmıs
Kızlar çok acil bana cvp verin ya bu iğneyi kullananlar kabızlık probleminiz oldmu ? ,6 gün oldu iğne olalı ama beni mahfetti ya . İlk 2 gün aşırı göğüs ağrısı çektim . Hergün karın + hafif hafif kasık ağrılarım var Bide dünden beri kabızlık çıktı. Bilmiyorum iğnedenmi ama iğneden gibi geliyor bana
Kızlar 2 cizgi COO silkmiş ama varmıs
Bende dün gene test yapdım gene pozitif cıkdı ama Buqun negatifmerve canım benm kan da negatif çıktı
hayırlısı canım inşallah olur[QUOTE =Füns
Bende dün gene test yapdım gene pozitif cıkdı ama Buqun negatif6 gün sonra belli olcak hersey
canım bende kabızlık anormal derecede ve olmadı geçti de uzun sürmedi ..sende etkisi biraz fazla olmuş anladığım kadarıyla..
[QUOTE =Füns
Bende dün gene test yapdım gene pozitif cıkdı ama Buqun negatif6 gün sonra belli olcak hersey
yok canım kabızlık olmadı yani en azından çok şiddetli olmadı diim iğne mi sebep diğer etkenler mi bilmiyorumSende kabızlık oldumu canım
yok canım kabızlık olmadı yani en azından çok şiddetli olmadı diim iğne mi sebep diğer etkenler mi bilmiyorum