- 2 Temmuz 2014
- 1.298
- 1.080
-
- Konu Sahibi Mihrimah00
Kalcadan vurundum benn belimin ortasi cok agridiii o gunn bu gunde hafif kasik agrilari var bilemedim catladi mi catlamadi mii
Insallah cnmAynen canım benimde hafif hafif kasık ağrılarım var. İnşallah bu ay gelir bebişlerimiz
Bende 4 mayısta vuruldum ignemi iki üç gun belimde kasıklarımda sanci oldu sonra geçti pzrts kan tahlili yaptiracagim son iki üç gündür belim cok ağrıyor ve akıntımda artış var bakalim sonuç ne olacak
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım
benim kasıktan ziyada bel ağrım oldu. hafif hafif ağrsıdı ,ara ara soğuk ağrı. sanki mentollü birşey sürmüşüm gibi ağrı. tabi kasıkta birşey dürtüyormuş gibi batmalarda oldu.
ilk iğnede yumurtam çatlamamıştı kist oldu dedi doktor 1 hafta sonra yoğun kanama oldu ben regl sandım ama kist dediği şey folikül çatlaması oldu 30mm ken çatlamış oldu. hatta o dönemi doktor değerlendirin demişti , ikiz olacakken tüpte kaldı dış gebelik oldu.
bu çatlama iğneleri bende folikülü olması gerekenden geç zamanda çatlatıyor. anladığım kadarıyla. 2. denemede iğneden sonra aşılama oldu şansıma tutmadı. çünkü çatlama iğnesinden 4-5 gün sonra çatlama oldu tabi aşılama sonrası verilen jel yüzünden insanda istek kalmayınca değerlendiremedik. oda boşa gitti!
Bende 11 mayısda vuruldum catlatma iğnemi iğnenin ertesi kasıklarım da geceye kadar felaket bir ağrıö olduu.2 günde devam etti 2 gü. Durdj şimdi kasıklrım adet olcakmısım gibi belimde ağrıyo.bilmiyorum nolcak
Kizlarr iiskide agri oluyomuu bende cok oluyoo
Aynen bendeew ilişkiide So. Ve sağ kasığımda ağrı oluyorOzellikle sag kasigimda agri oluyoo bazen cok zorlaniyorumm
Neden agriyo ki acabaaAynen bendeew ilişkiide So. Ve sağ kasığımda ağrı oluyor
Kanda baktir xanim idrar hemen gostermezzBende de oluyordu bu gün 14. Gün kac gündür bel agrisindan ölüyordum. .ama bu gün idrar negatif
Haklisin da canim ilk igne zaten cok umutlu değilim. .Kanda baktir xanim idrar hemen gostermezz
Ovu testi varsa ondan dene cnm bariiHaklisin da canim ilk igne zaten cok umutlu değilim. .