Çatlatma iğnesi ile ilgili deneyimi olan var mı?

Merhaba bana doktor verirmi yaa dusuklerim oldu 3 tane belki 4 bir tanesi de günüm geçti test yapmadan kanamam başladı oda baya büyük parça dustu iki kere kurtaj oldum boş gebelik falan oldu ne yapmalıyım artık bilmiyorum çatlama ignesi için gidicem yada asilamammi yapılır oluyor ama boş gebelik falan nasıl bor tedavi olunur yaa tüp bebek içinde bı korkum var hiç catlama iğnesi kullanmadim

Doktora gore değişir. Devlet hastanesinde her doktor ilgilenmiyor malesef. Tup bebek alanina yonlendiriyorlar. Orda gerekli testleri yaptıktan sonra ilac kullanimi, asilama sonrasi tup bebek baslanir.
Neden korkuyosunuz?

Doktora gore değişir. Devlet hastanesinde her doktor ilgilenmiyor malesef. Tup bebek alanina yonlendiriyorlar. Orda gerekli testleri yaptıktan sonra ilac kullanimi, asilama sonrasi tup bebek baslanir.
Neden korkuyosunuz?
Zor gibi geldi bu tüp bebek bissuru tedavi gorulcek gibi falan öyle işlem sırasında ki ağrı olurmu oncesinde rahim filmi cekiyorlarmi onda çok kötüymüş burda anlattilarda bı kadına rahim filminde aylarca kanaması olmuş daha çocuğu olmamamis falan filan artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…