Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çatlatma iğnesi ile ile hamile kalan anneler kaçıncı haftanızda doğum yaptınız?
merhaba anneler , yumurta geliştirici hap ve çatlatma iğnesi ile hamile kalıp doğum yapan anneler kaçıncı haftanızda ve hangi doğum şekliyle doğum yaptınız, cevap verirseniz sevinirim.
bi sıkıntınız mı var da bu soruyu sordunuz bilmiyorum ama benim de aklıma gelmişti. ben de aşılamayla hamile kaldım ikizdi ve 31.haftamda mecbur erken doğuma alındım bebeğimin birini kaybettim.acile giriş yaparken bile ayakta doktorlar aşılama mıydı diye sormuşlardı.doğumdan sonra şüphe düştü aklıma ilaçlar mı sebep diye??
bi sıkıntınız mı var da bu soruyu sordunuz bilmiyorum ama benim de aklıma gelmişti. ben de aşılamayla hamile kaldım ikizdi ve 31.haftamda mecbur erken doğuma alındım bebeğimin birini kaybettim.acile giriş yaparken bile ayakta doktorlar aşılama mıydı diye sormuşlardı.doğumdan sonra şüphe düştü aklıma ilaçlar mı sebep diye??
hayır allaha şükür bir sıkıntım yok çatlatma iğnesi ile hamile kaldım bende ,acaba doğum tarihini etkilermi ,iğne ile hamile kalanlarda genel olarak kaçıncı haftada doğum oluyor, normal doğummu sezeryan mı ağırlıkta bu sorular kafama takılmaya başladı son zamanlarda,
bebeğiniz için üzüldüm Allah Rahmet eylesin, ama en azından diğer bebeğiniz yanınızda, dr lar nasıl anladıkı aşılamayla hamile kaldığınızı,