Maşallah canım Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah ☺☺Son adet tarihine göre canım benim 5.5 haftalikmis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah canım Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah ☺☺Son adet tarihine göre canım benim 5.5 haftalikmis
Bende öyle sanıyodum karnım cok sis ama kilo vermişim aksine bı iki kilo gazdan sanirimYok canım doktorum anlattı bana ilacın etkileri oluyomuş on gün falan hatta bana kilo almamaya dikkat et dedi kiolda aldıyomuş karnım falan çok şiş zaten
Amin canım insAllah sizlere de nasip etsinnMaşallah canım Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah ☺☺
Yarın eğer adet olmazsam kan testi vermeyi düşüyorum bakalım artık 14üncü günüm cıkar herhaldeBende öyle sanıyodum karnım cok sis ama kilo vermişim aksine bı iki kilo gazdan sanirim
Yani çıkar herald canımYarın eğer adet olmazsam kan testi vermeyi düşüyorum bakalım artık 14üncü günüm cıkar herhalde
Sonuç ne oldu var mı bebekÜye
merhaba kizlar. banada tecrubelilerinizin bilgi vermesini isteyecegim.
benim yumurtam kendiliginden buyusu. 1 tane vardi 19 mm olunca doktorta adetimin 16. gunu igne verdi. 28 gunde bir adet olduğum icin adetim 3 gun gecikti. bugun ama ignenin daha 15. gunu. 3 gun once yani adet gunumde pembe akinti geldi ama devami gelmeyip kesildi. bir umut yerlesme kanamasimidir diyip 2 gun once idrar testi yaptim negatifti. sizce varmidir bisey biraz daha beklemelimiyim. kan testi negatif cikinca yikiliyorum resmen bu sebeple yapmaya cesaretim yok. aranizda bu durumdan yasayan varsa bilgi verebilir mi. uzun oldu biraz kusura bakmayin, Rabbim hepimizin kucagini doldursun insallah
Hayır maleseff. Halen yokSonuç ne oldu var mı bebek
Hayır maleseff. Halen yok
2 yıl oldu benim tüp bebek düşünüyorum artıkHayırlısı olsun zamanı var demekki benimde hala yok
2 yıl oldu benim tüp bebek düşünüyorum artık
Aşılama denemedim hiç çatlatma iğneside bir kez denedim çalıştığım için sürekli doktora gitme imkanım olmadıklomen çatlama iğnesi aşılama falan yaptırdın mı hiç
Benim bir tüpümde sıvı var ilk önce ameliyat olmam gerekiyor. Diğer tüpümede ameliyat sırasında bakılacak ondada varsa zaten tüp bebekten başka çarem yok malesefO zaman tüp bebeğe gerek yok ovulasyon testi ile yumurtladığın günleri değerlendirsene çoğu kişi ne zaman yumurtladığını bilmediği için kalamıyor denemediysen dene derim yardımcı olurum bu konuda
Benim bir tüpümde sıvı var ilk önce ameliyat olmam gerekiyor. Diğer tüpümede ameliyat sırasında bakılacak ondada varsa zaten tüp bebekten başka çarem yok malesef
Hamile kaldiniz mi acaba en son 2018 de yazmissnizArkadaşlar yardım edin kafam çok karışık ayın 13 de perşembe aksamı oldum catlams ignesi ve şimdi acayıp şekilde göyuslerim agriyor ve 27 sinde 15 gün oluyor inşallah hamileyimdir