- Konu Sahibi marziya merve
merhabalar 24 Aralık çatlatma iğnesi vurundum. Dünden beri bel ve kalça ağrısı yaşayan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bendede olmuştu o ağrı iğneden kaynaklı sanırımmerhabalar 24 Aralık çatlatma iğnesi vurundum. Dünden beri bel ve kalça ağrısı yaşayan var mı
Evet canın bende de oldu şuan 7.günümdeyim ağrılar gitti şimdide nefes darlığı başladı.merhabalar 24 Aralık çatlatma iğnesi vurundum. Dünden beri bel ve kalça ağrısı yaşayan var mı
Bendede olmuştu o ağrı iğneden kaynaklı sanırım![]()
İnşallah olumlu sonuçlar alırız. Nefes darlığı normal mı yan etkisi felanEvet canın bende de oldu şuan 7.günümdeyim ağrılar gitti şimdide nefes darlığı başladı.
İkinci kez kullanıyırum çatlatma iğnesini ilkinde olmamıştı. Estrofem diye bi ilaçta kullanıyorum ama onun etkisi olsaydı 20 gündür olurdu onu bayadır kullanıyorum. Sırtıma kadar ağrı vuruyor ne zaman düzelir bilmiyorum.İnşallah olumlu sonuçlar alırız. Nefes darlığı normal mı yan etkisi felan
Benimki 20 günden fazla sürmüştü çok zor bi ağrı inşallah çektiğiniz ağrıya değerİkinci kez kullanıyırum çatlatma iğnesini ilkinde olmamıştı. Estrofem diye bi ilaçta kullanıyorum ama onun etkisi olsaydı 20 gündür olurdu onu bayadır kullanıyorum. Sırtıma kadar ağrı vuruyor ne zaman düzelir bilmiyorum.
Doktoruna bi danış istersenEvet canın bende de oldu şuan 7.günümdeyim ağrılar gitti şimdide nefes darlığı başladı.
Geçti çok şükür. Sanırım ilaçlarımı aç karnına içmekten oluyor.Doktoruna bi danış istersen