- 9 Mart 2021
- 138
- 64
- 24
- Konu Sahibi tugcee1920
Kızlar bende bugün çatlatma iğnesi oldum hayırlısı artık heyecanla bekliycez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun inşallah hep beraber güzel haberler alirizKızlar bende bugün çatlatma iğnesi oldum hayırlısı artık heyecanla bekliycez
İnşallah ya bu ay umutluyumHayırlısı olsun inşallah hep beraber güzel haberler aliriz
Dozunu günde kaç kez alarak yükseltmişti?Olsun kuzum içini karartma sakın bunda da vardır bi hayır ilaç için saat kur saati saatine kullan ondan da büyüme olmamış olhr ama teyzemde de pco var o da ilkinde ilça bi işe yaramadı ikinciye dozunu yükseltip kullanmaya başladığında iğneye gerek kalmadan hamile kalmıştı belki seninde öyle olur
Femera kasıklarında ağrı yapıyor muydu?Bende 5 gün Femera kullandım bu sabah çatlatma iğnemi oldum inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin
Femera kasık ağrısı yaptı mı sendede?Bende reglimin 3.gunu Femara kullanmaya başladım. Bugün çatlatma iğnesini yapalı 9.gun bende yerimi alayım bari burada Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Güzel haberler alın insallah. Öncesinde sizde çatlatma iğnesi yapmis miydinizSelam kızlar, bende bu ay aşılama deniyorum, dualarınızda bana da yer verin
Sabah akşam bir buçuk içiyordu canımDozunu günde kaç kez alarak yükseltmişti?
Evet canım ya çok hemde. Sonra femarayi bırakınca biraz rahatladı. Ama Femara kullanirken şişkinlik ve doluluk gibi bir his ve ağrı hissettimFemera kasık ağrısı yaptı mı sendede?
Ben de ayni durumdayim 3 gun sonra catlatma yapilacak insallahİyi günler bu sabah çatlatma iğnesi vuruldum öncesinde klomen kullandım lütfen dua edin ve eğer içinizde bilgi sahibi olan varsa nelere dikkat etmem lazım yardımcı olur mu acaba
Hayırlısı olsun inşallah herşey gönlünce olsun canımBen de ayni durumdayim 3 gun sonra catlatma yapilacak insallah
O kadarr ayni durumdayiz ki su an benim 16 mm 4 gun sonra tekrar gidecegim duruma gore catlatma ignesi vurulacagimBenim kasık ağrım çok fazla yoktu dün 5 gün klomen kullandıktan sonra dün sabah muayne oldum 19-20 mm 2 çatlamaya hazır yumurtam oluşmuş bu sabah da iğne vuruldum kuzum
Zaman zaman ama iğneden sonra kasıkta batmalar oldu sık sıkFemera kasıklarında ağrı yapıyor muydu?
Ayy inşallah hayırlı haberler alırsın inşallahO kadarr ayni durumdayiz ki su an benim 16 mm 4 gun sonra tekrar gidecegim duruma gore catlatma ignesi vurulacagim
Kullandım balım 5 günInsallah ben ilk catlatmami yapytiricam sen klomen kullandin mi canim
Benim iğnenin ilk 2 günü batmalar oldu sonra geçti. Daha sonra regle 6 gün kala bu sefer adet sancısı gibi başladı hatta bi ara tamam dedim erken olucam bu sefer. Şuan bir gün var ve karın ağrısı neredeyse hiç yok. gögüs ağrısı da azaldı. Kuyruk sokumum da hafif bi sızı oluyor o kadarYa ben ilk kez oluyorum ya bide vücudumu çok dinliyorum hem ağrı hem hareket herşeyi hissediyor gibiyim.
Regl öncesi 4-5 günde ağrı olur genelde bu kez iğneden beri her yerim ağrıyor ya
Rabbim bizi bebislerimze kavuştursun inşallah